VÄLKOMMEN TILL BAR BROOKLYN!
Bar Brooklyn, Hornstulls Strand 4 på Södermalm i Stockholm.

På KRAV-märkta Bar Brooklyn vid Hornstull på Södermalm serverar vi några av Stockholms godaste hamburgare och sliders och har ett gediget amerikanskt ölutbud. Alla köttprodukter är Svenska och nötfärsen är KRAV-märkt. Självklart finns det gott om vegetariska, veganska burgare samt de med fisk och kyckling också. Brooklyn Brewery och Nya Carnegiebryggeriet är representerade samt amerikanska och svenska microbryggerier. Vi tar även in gästöl titt som tätt. Men här finns inte bara burgare och bärs. Vi är även duktiga på grymma drinkar och cocktails. Vårt husvin är alltid ekologiskt både gällande vitt, rosé, rött och mousserande!

Bar Brooklyn är perfekt för AW med shuffleboard, musikquiz och filmquiz, bokreleaser, stand-up, livemusik och klubbar! Livescenen byggdes ut och fick ett nytt PA under 2016 som en del av en än mer intensiv satsning på livemusik. Att vi dessutom ofta har gratis spelningar adderar på härligheten!

Bar Brooklyn är under höst till vår alltid öppen fredag och lördag 18-03 samt vid alla våra arrangemang merparten av veckans dagar.

JUST NU ÄR VI HÖGSOMMARSTÄNGDA OCH ÅTERKOMMER DEN 15e AUGUSTI!

Varmt välkomna!

Öppettider

Alltid fredag och lördagar 18-03 samt vid arrangemang, se kalendariet.
Boka bord
krav logotyp