Välkomna till Calexico’s! En KRAV-certifierad mexikansk bar & restaurang.

Hornstulls Strand 4 på Södermalm.

Kökschef Thomas Telford och sous chef Vanessa Sandell Gonzalez har komponerat en mexikansk meny med grund i Cal Mex köket som jämfört med Tex Mex köket är lättare och fräschare med högre syra. Tänk lime, koriander, chili, heta salsor, avokado, mango och Queso Fresco, det vill säga syrad ost. Men även sånt som kanske är nyttigast för själen som hallonchilicheesecake, eller nationaldesserten flan. Tokigt gott enligt oss!

Vi jobbar med 100% ekologiska produkter mejeriprodukter, delvis ekologiska grönsaker och merparten svenskt kött. Även vårt bryggkaffe och vårt husvin är 100% ekologiskt. Det vi önskar är inte att ge er fine dining men väl fun dining, i avslappnad miljö och gärna med uppsluppna gäster. Är du mest sugen på drinkar har vi grymma Margaritas och andra Tequiladrinkar, även Mescaldrinkar och massa fin Tequila återfinns i mängder, tillsammans med härliga viner och mexikansk öl. Vi är också superpigga på att göra alkoholfria drinkar där du inte behöver sakna alkoholen. Musikmässigt bjuds det på mycket soca!

Vår populära brunch serveras söndagar 11.00-16.00, boka gärna bord för att vara säker på plats.

Höst, vinter och vår har vi öppet från kl 17.00 tisdag till lördag och så på söndagsbrunchen då från kl 11.00.

Sommartid har vi öppet alla dagar!

Välkomna till Calexico’s – en mexikansk bar & restaurang på Södermalm.

Bienvenidos!!

Öppettider

Tis - Lör: 17.00-23.00/01.00
Sön brunch: 11.00-16.00 Boka bord

OBS!

Söndag och måndagkväll har vi stängt såvida vi inte har konsert och håller öppet för konsertbesökare, prova boka så ser du!
krav logotyp