Välkomna till Calexico’s! En KRAV-certifierad mexikansk bar & restaurang.

Hornstulls Strand 4 på Södermalm.

Kökschef Thomas Telford har med sitt team komponerat en mexikansk meny med grund i Cal Mex köket som jämfört med Tex Mex köket är lättare och fräschare med högre syra. Tänk lime, koriander, chili, heta salsor, avokado, mango och Queso Fresco, det vill säga syrad ost. Men även sånt som kanske är nyttigast för själen som hallonchilicheesecake, eller nationaldesserten flan. Tokigt gott enligt oss!

Vi är KRAV-märkta och jobbar med 100% ekologiska produkter mejeriprodukter och ägg, delvis ekologiska grönsaker och enbart svenskt kött. Även vårt bryggkaffe och våra husviner och husölen är 100% ekologiskt. Samtliga vegetariska rätter går att få veganska. Det vi önskar är inte att ge er fine dining men väl fun dining, i avslappnad miljö och gärna med uppsluppna gäster. Är du mest sugen på drinkar har vi grymma Margaritas och andra Tequiladrinkar, även Mescaldrinkar och massa fin Tequila återfinns i mängder, tillsammans med härliga viner och ett gediget utbud av öl. Vi är också superpigga på att göra alkoholfria drinkar där du inte behöver sakna alkoholen. Musikmässigt bjuds det på mycket soca!

Vår populära brunch serveras söndagar 11.00-15.30, boka gärna bord för att vara säker på plats.

Höst, vinter och vår har vi öppet från kl 17.00 tisdag till lördag och så på söndagsbrunchen då från kl 11.00.

Ska du gå på konsert räknas matgäster som redan inne och får gå före i kön stämpel, dock måste ni fortfarande ha biljett till eventet då det behövs.

Välkomna till Calexico’s – en mexikansk bar & restaurang på Södermalm.

Bienvenidos!!

Öppettider

Tis-lör öppnar vi kl 17.00
Sön har vi brunch 11.00-15.30

Ifall vi har konserter på söndags- och måndagskvällar kan även restaurangen ha öppet. Prova boka så ser du! Boka bord
krav logotyp