http://debaser.se/kalender/10021/ Debaser Slussen 2012-12-05 2012-12-05
Datumet har passerat
Chad Valley
Ons 5 DecSlussen, stora scenen

Chad Valley

Ons 5 Dec 19-01 slussen, stora scenen 18 år

Chad Valley

Chad Valley gör Sverigeexklusiv spelning på Debaser Slussen den 5 december!

Tidlös pop, modern dansmusik. Chad Valley hämtar ogenerat inspiration från 80-talets synthpop på debutalbumet 'Young Hunger', placerar det i ett eftersträvansvärt nu och framstår som rena motpolen till less is more-konceptet. Tillsammans med flertalet gäster, däribland Twin Shadow, Glasser, El Perro Del Mar och Active Child, har Hugo Manuel format en förstagiv som strålar av färgstarka melodier.

2011 genomförde Chad Valley en efterlängtad klubbspelning på Way Out West. Efter ett år koncentrerat runt hans band Jonquil är Hugo nu tillbaka också i livemiljö med sitt soloprojekt. Den 5 december gör han en Sverigeexklusiv konsert på Debaser Slussen i Stockholm och han gör det med hyllade 'Young Hunger' i ryggen. Obligatorisk närvaro för alla som någon gång hävdat att de tyckt om popmusik.

Recensioner på senaste albumet Young Hunger från 2012
7/10 Pitchfork
4/6 Groove
8/10 Festivalrykten

BILJETTER UTE NU!

I samarbete med Luger. Även våra vänner på festivalrykten står som medpresentatör denna afton. De spelar också skivor under kvällen.

Spelschema

22:00 Chad Valley (UK)

Oxfordkillen Hugo Manuel, tidigare medlem i Jonquil, har gjort låtar under namnet Chad Valley sedan 2010, då hans drömska elektropop dök upp på bl.a. Pitchfork och Guardians hemsidor. Den självbetitlade EP:n släpptes senare samma år. 2011 kom den första fullängdaren Equatorial Ultravox, och 2012 var det dags för nummer två: Young Hunger, som innehöll samarbeten med bl.a. Twin Shadow, Glasser och Totally Enormous Extinct Dinosaurs.

Konserter

Visa alla evenemang