http://debaser.se/kalender/10153/ Debaser Medis 2013-02-13 2013-02-13
Datumet har passerat
Säsongspremiär för Oslipat!
Ons 13 FebMedis, ballroom

Säsongspremiär för Oslipat!

Ons 13 Feb 19.00-01.00
Showstart: 20.00
medis, ballroom 18 år

Säsongspremiär för Oslipat!

Jesper Rönndahl + Shanti Rydwall Menon + Martin Soneby + Amanda Lindholm

Ny säsong på ståuppklubben för normalbegåvade, i Ljunglöfska Salen på Debaser Medis!

Jesper Rönndahl är humorgeniet som både är klassens clown OCH den mest populära killen! Under våren gör han vetenskap löjligt roligt i programmet Institutet på P3. Få komiker har lika hängivna fans som Jesper, och det är inte konstigt med tanke på hur han ständigt förnyar sina djupt originella skämt. När andra komiker har en repertoar så har Jesper en ständig ström av idéer i världsklass.

Shanti Rydwall Menon hörs varje dag i P3:s humorprogram Carpe Fucking Diem där hon bland annat gestaltar artister som Laleh, Regina Lund och Gina Dirawi. På scen lyckas hon ge publiken en fartfylld orkan av inre bilder som inte liknar något annat.

Martin Soneby har man kunnat se i program som Roast på Berns och I ditt ansikte. Med rådjursögon och charmig mjuktuff framtoning serverar han tankar sina tankar som exklusiva kanapéer. Kanske lite väl salta, men ändå så välsmakande att man vill ha mer.

Kvällen fullbordas av Amanda Lindholm. Hon är fortfarande ny på standupscenen, men har redan visat prov på stor skicklighet. Med en bakgrund i estradpoesi framför hon välformulerad ståupp med smarta perspektiv.

Konferencierer: Marcus Johansson och Fritte Fritzson.


Skratta med mat i munnen! Boka bord till ikväll här!

Konserter

Visa alla evenemang