http://debaser.se/kalender/10202/ Debaser Medis 2013-02-16 2013-02-16
Klubb
Datumet har passerat
Zedd
Lör 16 FebMedis, stora scenen

Zedd

WTWT (White Trash Wonderful Thing)

Lör 16 Feb 19-03 medis, stora scenen 20 år

Zedd

DJ's: WTWT

Debaser, Luger och WTWT presenterar Zedd!

Z-E-D-D är bokstavskombinationen som vi bör lägga på minnet om den inte redan är fastetsad. På kortast möjliga tid har han, killen bakom pseudonymen, Anton Zaslavski, seglat upp till prominensens högsäte och skapat sig ett permanent boende. Med fläskiga remixer på Lady Gaga och Skrillex har han skapat seismografiska störningar världen över och sett sin stjärna lysa starkare för var dag som gått.

Som 4-årig wizkid hamrade Zedd, eller Zaslavski om vi så föredrar, klassiskt och perfekt ner tangenterna på pianot i musikerhemmet i Kaiserslautern. Efter att emigrerat till trumstolen efter några år började han komponera och producera en drös med egna metallåtar. Dock fick franska Justice honom på andra tankar och över en natt gled han smärtfritt över i den elektroniska fåran. Sällan har vi uppskattat en glidning så mycket som det.

Efter att ha erövrat Beatport genom listettor och remixtävlingar signade han till houseguden Skrillex egna skivbolag OWSLA och tog sig senare till Interscope. Floorfillers och arena-stompers som ”Shave It”, ”Slam The Door” och, ej att förglömma, magiska ”Spectrum” med Matthew Koma är blott tre axplock av en karriär som kommer blåsa sig bra mycket större än så.

Nu tar Zedd sig till Sverige. Vi är glada. Ni är glada. Alla är glada. Och väntan är egentligen bara något jobbig men sånt tar vi oss över. Lätt.

WHITE TRASH WONDERFUL THING (Bjorn, Julian, Tkacuk):
Bjorn, Tkacuk, Julian är det nya klubbkonceptet White Trash Wonderful Thing. Tillsammans vill de skapa en ny klubb med fokus på elektroniskmusik i en salig blandning. Allt ska blandas och folk ska dansa som aldrig förr!

Under våren kommer detta gäng återkomma med fler fantastiska bokningar och klubbkvällar så WTWT är en klubb att definitivt lägga på minnet!

RAT (Yamandu Nyberg)
RAT är DJN och producenten Yamandu Nyberg från Stockholm. Sedan 2010 har han tuggat sig genom väggarna och in Stockholms klubbliv. Med en elektrisk blandning av house och electro har han smittat etern med mixtapes och levande mashups som fått dansgolv runt om i sverige att koka.

Drill Flex Crew (DFC)
DRILL FLEX CREW med 124 Chribzz, Mad & Tabala kör hiphopen alla har väntat på. Ingen kommer att kunna stå stilla, inte ens dom själva. Alla 3 älskar förstås hiphop och det blir en massa nytt och grymma remixar.

Spelschema

23:00 Zedd (DE)

Zedd är Anton Zaslavski, som föddes i Ryssland men växte upp och numera residerar i Kaiserslautern, Tyskland. Efter att ha skolats i klassisk musik av sina föräldrar vände han sig 2009 istället till den elektroniska scenen, och fick snabbt beröm för sina resultat, bl.a. i form av priser från Armand Van Helden/Strictly Rhythm Remix Contest och Fatboy Slim/Skint Remix Contest. Efter att ha fått uppmärksamhet från Skrillex släppte han ett gäng hyllade remixer åt bl.a. Lady Gaga, P. Diddy och Swedish House Mafia, och 2012 kom hans första fullängdare: "Clarity".

Konserter

Visa alla evenemang