http://debaser.se/kalender/10247/ Debaser Slussen 2012-12-31 2012-12-31
Datumet har passerat
Nyårsfest med Sthlm Indie Demokratiskt dansgolv + Örnsberg + K.I.D.S
Mån 31 DecSlussen, stora scenen

Nyårsfest med Sthlm Indie Demokratiskt dansgolv + Örnsberg + K.I.D.S

Sthlm Indie

Mån 31 Dec 22-03 slussen, stora scenen 20 år

Nyårsfest med Sthlm Indie Demokratiskt dansgolv + Örnsberg + K.I.D.S

Fotobås + Nyårsbuss + andra överraskningar

Förköpet är slut, fler biljetter finns i dörren. Kom i tid!

AAAAHHLLLRAAAJT!!! Nu händer det. Den största, vildaste, aktivaste, mest flippade och glittriga festen håller i år till på världens bästa debaser slussen. Vi går all in deluxe med allt - hyr in fotobås, fixar så att ölfyllda partybussar kommer och hämtar er från förfesten, demokratiskt dansgolv så att alla kan få vara med och välja musik, liveband, m.m m.m...

Och eftersom det är nyår så får vem som helst hångla, gå på händer och partaja som om det inte fanns någon morgondag, för det gör det nästan inte. Eller ja jo 2013 men det vet vi ju typ inte ett skit om ännu. Vi har ett fullspäckat program och definitivt årets lekfullaste nyårsfest! Du vill inte missa detta. Program följer. Chekitaphhh...

LEK: DEMOKRATISKT DANSGOLV!
KLUBB RAMLAR (BJÖRN GRAPE) & JOSEF HERMANSSON (NAVET) vs STHLMINDIE
Dansa in det nya året i rättvisans tecken!
Demokratiskt dansgolv, med rötterna i Umeå, är så demokratiskt som det låter: Det är ni gäster som har makten över vilka låtar som spelas på dansgolvet! Sthlm Indie tävlar den här kvällen mot xxx och med hjälp av en projektion, där ni får låtförslag, dansar ni till den sida på golvet och dj-lag ni vill höra näst. En domare avgör och flest danssugna på sin sida vinner en omgång. Sedan börjar vi om. Svårare än så är det inte – det är ni som väljer!

LIVE: ÖRNSBERG
Örnsberg som står med ena benet i electron och med det andra i popen debuterade med två album (Tiny Dancer, Redlinespotting) på den engelska labeln Perfectly Charming Records. Låten "Weekend Lights" som gjordes i samarbete med Magnus Carlson blev en liten snackis innan Johan Ragnarsson sadlade om och började sjunga på svenska. Örnsbergs nya skivbolag Playground Music har beskrivit det hela "som en blandning mellan Trainspotting, Lost In Translation och Fucking Åmål". En ny EP är i antågande under början av nästa år.

Vi gissar att när vi nu ringer in 2013 så kommer Örnsberg att vara mer än bara en station på den röda linjen.

LIVE: K.I.D.S!
K.I.D.S! kanske inte är det mest välkända namnet, men kort och gott består dem av två stycken kompisar från Södermalm som tycker om att göra musik, dricka bärs, och äta sushi. Tillsammans med sin kompis Örnsberg, fick dem in sin låt More Than Enough på P3 och sedan dess har dem fortsatt utveckla sin genrelösa musik. Det har experimenterats med house, techno, drum and bass, dubstep, elektro hos det Stockholmsbaserade skivbolaget Despotz Records, och nu är det alltså dags att återvända till brottsplatsen. Stället där allt började. Debaser.

K.I.D.S! har skapat remixer åt bland andra det svenska dödsmetalbandet In Flames, houseundret Adrian Lux och fenomenet Rebecca & Fiona.

Bakfickan DFB = FEST MED DET OKÄNDA!!
Berg/Steinberg från detOkända.nu står bakom skivspelarna på DFB. På sin musik-blogg skriver de om ny musik som hamnar på Spotifylistor varje månad. Det kommer blandas musik från electronica, indie, new wave, folk och nypop.

NYÅRSBUSSEN!
Festbussen är slutsåld och avgår från Odenplan kl 22 och tar en rutt som utgår från följande stopp:

22:00 Odenplan
22:05 St.Eriksplan St Eriksgatan utanför ICA
22:10 Fridhemsplan Vid tunnelbana på Drottningholmsvägen
22:20 Hornstull Utanför Friskis och svettis Hornstull
22:30 Telefonplan Korsningen mikrofonvägen / telefonvägen
22:40 Gullmarsplan Utanför pressbyrån
22:45 Skanstull Götgatan
23:00 Slussen

Gott nytt år!

Förköpsbiljetterna till ikväll är alltså slut - det finns ett antal i dörren, se till att komma i tid!

BOINK!!!

Spelschema

00:30 Örnsberg

Örnsberg som står med ena benet i electron och med det andra i popen debuterade med två album (Tiny Dancer, Redlinespotting) på den engelska labeln Perfectly Charming Records. Låten "Weekend Lights" som gjordes i samarbete med Magnus Carlsson blev en liten snackis innan Johan Ragnarsson sadlade om och började sjunga på svenska.

23:00 K.I.D.S

Kort och gott består dem av två stycken kompisar från Södermalm som tycker om att göra musik, dricka bärs, och äta sushi. Tillsammans med sin kompis Örnsberg, fick dem in sin låt More Than Enough på P3 och sedan dess har dem fortsatt utveckla sin genrelösa musik. Det har experimenterats med house, techno, drum and bass, dubstep, elektro hos det Stockholmsbaserade skivbolaget Despotz Records

Konserter

Visa alla evenemang