http://debaser.se/kalender/10316/ Debaser Malmö 2013-02-21 2013-02-21
Klubb
Datumet har passerat
Lorentz & Sakarias
Tor 21 FebMalmö, inne

Lorentz & Sakarias

Tor 21 Feb Inne: 19-03 malmö, inne 18 år (20 år efter konsert)

Lorentz & Sakarias

DJs: K.R.Ä.M

Lorentz och Sakarias har under hösten brutit ny mark med sitt album ”Himlen är som mörkast när stjärnorna lyser starkast”. Med överväldigande hyllningar och toppbetyg går de in i det nya året med hela fem nomineringar till Sveriges största musikpriser P3 Guld och Grammis. Årets Hiphop/Soul och Årets Grupp till P3 Guld samt Årets Album, Årets Hiphop/Soul och Årets Producent tillsammans med Vittorio Grasso till Grammis. Detta är just nu Sveriges mest överlägset hyllade band!

Det är således dags för gruppen att komma till Malmö och Debaser!

Lorentz & Sakarias har gjort musik under gemensamt namn sedan 2007 men började skriva texter redan under 90-talet. Därefter har de vunnit publik genom spelningar och egenproducerade mixtapes.

Den 9 november i år släppte de ”Himlen är som mörkast när stjärnorna lyser starkast”, det första sedan succén med "Vi mot världen" 2009. "Vi mot världen" sålde guld och dess tillhörande singlar nådde alla platina respektive dubbel platina. Även nya plattan har varit överväldigande hyllande och inför 2013 års upplaga av Grammisgalan är de nominerade i tre klasser: årets album, producent och hiphop/soul. Kort sagt; Lorentz & Sakarias är bättre än någonsin. Inte missa!

"Stilfull soulpop för resor i natten" - Gaffa
"...skapar självlysande musik" - Nöjesguiden
"...slår in dörrar som aldrig öppnats inom svensk hiphop." - Helsingborgs Dagblad
"Det finns så mycket att applådera att jag inte vet var jag ska börja" - Aftonbladet
"Det går inte att vara mer närvarande via musik än vad bröderna är" - Metro
"Den 9 november skrivs svensk musikhistoria" - DI Weekend
"Skapar någonting som inte är av denna värld" - Expressen

Biljetter ute nu!

Bästa klubben K.R.Ä.M spelar skivor all night long.

På konserten med Lorentz & Sakarias har vi ett fint barerbjudande i form av en plocktallrik innehållandes lite ost, oliver, surdegsbröd, charkuterier mm tillsammans med ett glas cava eller vin för 130 SEK. Beställning görs på plats.

Boka bord!
Passa på att äta gott i vår restaurang! Boka bord redan nu!

Spelschema

21:30 Lorentz & Sakarias

Hiphoparna Lorentz & Sakarias började göra musik ihop år 2007, och har förutom det även ägnat sig åt att producera annan konst och musik, samt hjälpt nya förmågor fram, som Dante och Syket. Den experimentella debutskivan "Vi mot världen" kom 2009 och sålde guld. 2012 var det dags igen, då kom "Himlen är som mörkast när stjärnorna lyser starkast". Duon har bl.a. nominerats till två Grammisar, två P3-Guld och en Rockbjörn.

Konserter

Visa alla evenemang