http://debaser.se/kalender/10899/ Debaser Medis 2013-11-01 2013-11-01
Klubb
Slutsålt
The Naked And Famous
Fre 1 NovMedis, stora scenen

The Naked And Famous

Fre 1 Nov 19-03 medis, stora scenen 20 år
Dj: Björn Grape
indie pop

The Naked And Famous

+ Julia Vero

Från den i särklass mest avlägsna hörnet jorden har att erbjuda, den nyazeeländska hobbitlandet, briserade bomben ”Young Blood” för tre år sedan. Världens alla munnar kämpade med att simultant nynna med i denna kletiga popdänga som ägnade en stor del av sin tid med att klättra på listorna. The Naked and Famous hade skapat sig en signaturmelodi vars placering på setlistan var lika given som jorden är rund.

The Naked and Famous grodde som frö i Aucklands musikcollege till att bli en av Nya Zealands största indie-exporter. Fullt beväpnade med en fet arsenal av svullna syntar, magsopande trummaskiner och tillräckligt med reverb-väsande sång för att täcka detta årtusendets behov. ”Passive Me, Aggressive You”, debuten, är en av dom där pärlorna som kommer plockas fram om och om igen och värma våra örongångar. Popvåld i den bästa bemärkelsen!

The Naked and Famous har prisats för sin debutalbum på fler sätt än vi orkar klä i ord och de flesta av er har redan vänt näsan mot närmaste biljettförsäljare när ni läser det här. Ni andra kan bara hänga på och låta er få bli örfilade en hel kväll igenom.JULIA VERO

På mindre än ett år har Julia Vero vunnit över kritikerna med sin unika röst och sina lika storslagna och känslofyllda som dansanta och snygga produktioner.


Med Julia Bomas musikaliska rötter i det tidigare bandet The Federales har utvecklingen från 60-talsrocken till hennes rytmiskt drivna electropop resulterat i soloprojektet Julia Vero. Född och uppvuxen i Västerås men sedan ett år tillbaka bosatt i Stockholm, har Julia lyckats etablera sig som en framträdande musikalisk talang på den svenska musikscenen. Nu senast med gästspel på Azure Blues senaste singel ”The Road I Know” har även utlandet fått upp ögonen för Julia och hennes distinkta sound.

Spelschema

23:00 The Naked and Famous (NZ)

The Naked and Famous kommer från Nya Zeeland och bildades 2008 av Thom Powers och Alisa Xayalith. Då spelade de in två EPs, "This Machine" och "No Light" tillsammans med Aaron Short. 2009 släppte de singeln "All of This" och Jesse Wood och David Beadle anslöt till bandet. I juni 2010 gick singeln "Young Blood" in på Nya Zeelands förstaplats. Debutalbumet "Passive Me, Aggressive You" släpptes i september 2010. 2013 släppte bandet konsertfilmen "One Temporary Escape".

21:50 Julia Vero

Julia Vero smög sig i slutet av 2012 fram med sin direkta elektroniska driv och fick både radio och publikationer runt om i landet att ställa sig upp och applådera.

Konserter

Visa alla evenemang