https://debaser.se/kalender/11191/ Debaser Medis 2013-11-09 2013-11-09
Klubb
Datumet har passerat
Tom Odell
2013-11-09Medis, stora scenen

Tom Odell

Lör 9 Nov 19-03 medis, stora scenen 20 Ã¥r (18 Ã¥r pÃ¥ vÃ¥ning 2)

Tom Odell

+ Viktor Olsson Djs: Björn Grape & Johan Apel Röstlund

Tom Odells emotionella på snudd till smärtsamma liveframträdanden har fängslat publiker världen över, hyllats och jämförts med David Bowie och Jeff Buckley. Den 9 november kommer årets vinnare av BRITs Critics Choice Award till Stockholm och Debaser Medis för en exklusiv konsert. Biljetterna släpps på fredag den 16 augusti klockan 9.00.

För Tom Odell har den senaste tiden har varit en framgångsaga av bästa sort. 2012 innehöll allt från en upptäckt av Lilly Allen och hennes skivbolag Name Of Label, en release av EP:n Songs From Another Love, The Brits Critics Choice Award och och en utsåld turné. Inte så dåligt jobbat för en kille som bara är 22 år. I juni i år kom debutalbumet Long Way Down ut i handeln och satte direkt ett oräkneligt antal hjärtan i brand.

Tom Odell är en av få artister som kan gå från sprudlande lycklig för att i nästa stund bli så knäckande hjärtskärande att man får gåshud ända in i själen. Med en röst av guld och hjärtat på skjortärmen levererar han i huvudsak dramatiska och pianodrivna ballader som kommer till sin fulla rätt när han sitter på en scen framför sin publik. Det är där och då som magin i texterna och framförandet skapas och Odell själv genererar en energi bakom sitt piano som är omöjlig att ducka för såtillvida du inte är emotionellt förstörd.

Den 9 november, lagom till mörkrets verkliga intåg på det svenska landskapet, kommer Tom Odell till Stockholm och Debaser Medis. Där kommer du bjudas på en samling låtar om kärlekens alla förtjänster och besvärligheter av en som just nu är ett av popvärldens hetaste framtidsnamn

Support: Viktor Olsson (Live ca 22.00)

Spelschema

23:00 Tom Odell (UK)

Tom Peter Odell är en ung engelsk singer-songwriter. Debutalbumet Long Way down släpptes 2013. Under samma år har han också vunnit "BRITs Critics' Choice Award".