http://debaser.se/kalender/11218/ Debaser Medis 2013-05-15 2013-05-15
Datumet har passerat
Alonzo Fas 3 - Releaseparty!
Ons 15 MajMedis, stora scenen

Alonzo Fas 3 - Releaseparty!

Ons 15 Maj 19-01 medis, stora scenen 18 år (13 år med målsman)

Alonzo Fas 3 - Releaseparty!

+ Cunts & Pricks

Michael Alonzo ger sig efter 20 år äntligen in i matchen igen. Debutalbumet Alonzo Fas 3 släpps den 15 maj på egna etiketten Blue Fin Recordings och kommer att distribueras av Sony Music.

Det råder ingen tvekan om att Michael Alonzo är en av den svenska punkhistoriens allra viktigaste personer. På 70-talet var han med och bildade legendariska KSMB, ett band vars betydelse för den svenska punken endast kan jämföras med Ebba Grön. På 80-talet fortsatte han som sångare och frontfigur i Stockholms Negrer. Med Fas 3 har Michael Alonzo ett namnstarkt band bakom sig bestående av Tony Johansson, Inge Johansson, Nicke Andersson, Fredrik Eriksson och Tomas Eriksson.

Bandet har spelat in sitt debutalbum i Studio Årstaberg och har producerat det i samarbete med Håkan Sörle. 2012 gav bandet ut den kritikerrosade singeln ”Dansa som en fjäril”/”Inte ett ord till” vilka även kommer att vara med på skivan. En ny singel med låten ”Matilda” och B-sidan ”Fattiga och vackra flickor” släpptes den 19 april och gick rätt in på iTunes lista med en hög placering.

Albumreleasen kommer att firas med stor fest och gratisspelning på Debaser Medis i Stockholm den 15 maj.

Livespelningarna för Fas 3 började med det redan legendariska gigget ihop med Stiff Little Fingers den 5 april och kommer att fortsätta med spelningar i sommar och under hösten.

Specialla gäster:
Cunts & Pricks, svenska punkens svar på Travelling Wilburys, gör sin efterlängtade debutspelning och är inbjudna som speciella gäster av Alonzo & Co. ”CUNTS & PRICKS” är slutorden i Ian Durys klassiska inräkning. Istället för 1,2 ,3 ,4 o kör så skriker vi ”Arsholes Bastards Cunts and Pricks”!

Bandet består av Frobbe (Bitch Boys) på sång, ”Punkgreven” Max Lorentz, gitarr och sång, (ingen närmare presentation är nödvändig), Ronny ”Filmmogulen” Svensson, trummor (bl a Kai Martin & Stick!), Totte Gabrielsson (bl a Chatterbox) och Peter Wahlberg, bas (Alien Beat, Chatterbox, mm).

DJ under kvällen är Carl von Schewen från Sound Pollution. En gång i tiden flitig besökare på Underground.

Presenteras av Tuna och Underground tillsammans med Debaser.

Boka bord!
Käka goda grejer i vår restaurang ikväll! Boka bord redan nu!

Spelschema

21:00 Alonzo FAS 3

Michael Alonzo, som tidigare frontat KSMB och Stockholms Negrer, startade Alonzo Fas 3 och släppte 2012 "Dansa som en fjäril" via Ny Våg records!

20:00 Cunts & Pricks

Cunts & Pricks, svenska punkens svar på Travelling Wilburys, består av Frobbe (Bitch Boys) på sång, ”Punkgreven” Max Lorentz, gitarr och sång, (ingen närmare presentation är nödvändig), Ronny ”Filmmogulen” Svensson, trummor (bl a Kai Martin & Stick!), Totte Gabrielsson (bl a Chatterbox) och Peter Wahlberg, bas (Alien Beat, Chatterbox, mm).

Konserter

Visa alla evenemang