http://debaser.se/kalender/12974/ Debaser Medis 2014-01-31 2014-01-31
Klubb
Datumet har passerat
Nicole Sabouné + Hyper Heart
Fre 31 JanMedis, stora scenen

Nicole Sabouné + Hyper Heart

Le Plus!

Fre 31 Jan 19-03 medis, stora scenen 20 år
Evenemang på Facebook. Boka bord i restaurangen och gå före i kön!
post-punk new wave

Nicole Sabouné + Hyper Heart

Le Plus! och Festivalrykten.se firar fyra år

365 dagar senare blir tre plötsligt fyra. Såväl Le Plus! som Festivalrykten.se fyller fyra år och den här gången gör vi det i sällskap med Nicole Sabouné. Det är ingen hemlighet att den här kvällen tar oss till 80-talet med Bauhaus-vibbar i januarimörkret. Det doftar brittiska småstäder och osar post-punk så att våra hjärtan smälter kring Nicoles framfart. Den här kvällen blir startskottet på ett stort år för Sveriges nya stjärnskott.

Genom hitsinglarna “Unseen Footage From A Forthcoming Funeral”, “Conquer or Suffer”, ”I Surrender” och alldeles nysläppta ”Win This Life” har Nicole Sabouné redan skapat sig ett namn. 

Nicole Sabounés musik förenar det sena 70-talets avskalade new wave med ett suggestivt driv. Referenserna går till det tidiga 80-talets postpunk och orkestrar som Joy Division och Siouxsie and the Banshees. Rockikonerna David Bowie och Patti Smith har präglat Nicoles uttryck.

Det efterlängtade albumet ”Must Exist” släpps 15 januari och är producerat av Lasse Mårtén (Lykke Li, Johnossi) i Decibel Studios i Stockholm. Ola Salo har bidragit med en del låtskrivande.

Läs även om giget på Totally Stockholms gig preview.

Spelschema

23:00 Nicole Sabouné
22:00 Hyper Heart

Hyper Heart bildades hösten 2011. Bandet har tidigare släppt singlarna Eris, Fill Me Up, och ICU/Rise To A Fall.

Konserter

Visa alla evenemang