http://debaser.se/kalender/13152/ Debaser Medis 2014-05-18 2014-05-18
Klubb
Datumet har passerat
The War On Drugs + Quilt
Sön 18 MajMedis, stora scenen

The War On Drugs + Quilt

Sön 18 Maj 19-01 medis, stora scenen 18 år (13 år med målsman)
Boka bord i restaurangen och gå före i kön!
indie rock psychedelic rock

The War On Drugs + Quilt

Dj: Rock-Björn

Nu har vi öppnat upp våning 2 och släppt fler biljetter! Exakt vad det innebär att se konserten från våning 2 hittar du under "Mer info" då du köper biljetten!

Luger presenterar:

Den skimrande och drömlika dimman som utgör de massiva lagerna av instrument i The War On Drugs är häpnadsväckande hypnotisk och det är en trans som en växande skara fans välkommet fallit i. Nu i vår har vi den pricksäkra ”Lost In A Dream” att se fram emot. I våra öron ett album som få andra kan visa sig vara mer efterlängtade. 

Den tovige och till synes tillbakalutande Adam Granduciel har sedan 2005 bedrivit kriget mot dålig musik. Inte uttalat men vi som stått vid sidan om har lyssnat med nyfikenhet. Efter att ha kokat ihop förstlingsverket ”Wagonwheels Blues” med en lagom långhårig Kurt Vile, fortsatte sedan han upp det med den vansinnigt mästerliga ”Slave Ambient” från 2011. Skivan är tolv hits staplade ovanpå varandra som med lätthet når till månen.

I höstas dök första smakprovet upp från ”Lost In A Dream” (som dimper ner i mars). Låten hette ”Red Eyes” och knuffade undan alla spellistor vi hade i vår ägo och svetsade sig fast i repeatläge. Att Adam Granduciel har skapat en skiva som kommer vara en ständig kompanjon på bussen, bilen och kontoret är ofrånkomligt. Gör er redo. 

Spelschema

21:00 The War on Drugs (US)

The War on Drugs kommer från Philadelphia. Bandet bildades efter att Adam och Kurt träffades på en fest 2003. 2005 hade de tillräckligt mycket material för att starta ett riktigt band, The War on Drugs. 2007 släpptes bandets debut-EP "Barrel of Batteries". 2008 släppte de debuten "Wagonwheel Blues".

20:00 Quilt (US)

Quilt kommer från USA och består av John Andrews, Anna Rochinski, Shane Butler och Keven Lareau. 2014 släppte de plattan "Held In Splendor"

Konserter

Visa alla evenemang