http://debaser.se/kalender/13188/ Debaser Medis 2014-03-15 2014-03-15
Klubb
Datumet har passerat
Lilla Namo + Silvana Imam
Lör 15 MarMedis, stora scenen

Lilla Namo + Silvana Imam

Loaded

Lilla Namo + Silvana Imam

DJs: Jesper Ljunggren + Loaded med vänner

"Musik-Sveriges största stjärnskott på många år är en självklar vinnare som sopar banan med alla andra i kategorin årets nykomling." Så lät nomineringen från en av P3:s lyssnare när Lilla Namo var på plats den 18 januari på P3 guld galan i Skandinavium och tog emot pris för Årets Nykomling.

Lilla Namo stod för ett av de största genombrotten i musiksverige under 2012. Debutlåten – den kaxiga genusflippen “Haffa Guzz” – blev en enorm succé, spelades flitigt på radio och ledde till en rad oförglömliga klubbspelningar. Hennes snillrika och kompromisslösa rimstil utsågs till “Årets svenska rap” av Musikguiden i P3 och hon blev rejält omskriven i media.

I slutet av 2012 kom singeln “Höj volymen”, Kingsize Magazine utnämnde henne till “en av Sveriges mest spännande kvinnor” och hon gjorde stor succé inför hundratusentals P3-lyssnare och SVT-tittare i “Musikhjälpen” 2012.

Lilla Namo medverkade våren 2013 bland annat i Petters låt “King” och visade på Mack Beats låt “Passé” att hon också har en riktigt bra sångröst. Under sommaren 2013 släppte Lilla Namo nya låten “Tuggare utan gränser” och lite senare kom det hyllade albumet med samma namn!

Silvana Imam
Rapparen Silvana Imam, tidigare Silvana Solo, har skrivit i hela sitt liv och sammanlänkar samarbeten bortom sin egen genre. Med en fot i hiphopen förmedlar hon musikstil där inte bara poesin och texterna gör helheten, utan snarare ett myller av alla dessa influenser.

Förra året släppte hon debutplattan "Rekviem" som möttes av finfin kritik. 4/6 i GAFFA, 4/5 i HD, 4/5 i Kingsize Magazine, 4/5 i NWT, 4/5 Sydsvenskan..

Nu är hon aktuell med låten “Jag Är En Fakkin Gee” med Adam Tensta och Julia Spada som är första låten från Silvana Imams kommande EP som släpps senare i vår. Låten är producerad av Nils Svennem Lundberg & Shiny Thing.

JESPER LJUNGGREN (Up To No Good)
Kärt barn har många namn och oavsett om du väljer att kalla honom Jeansie, Jeansbjörn eller Jesper, är vi sjukt glada att han gästar oss ikväll! . Up To No Good (som består av Jesper och Alex Thunder) har producerat Lilla Namos största hits - Höj Volymen och Haffa Guzz samt hennes sprillans nya singel. De jobbar även med artister som Little Jinder, Ji Nilsson, SamBoii, Cherrie, m.fl och har en massa spännande släpp på gång under våren.

Läs även om giget bland Totally Stockholms gig previews.

Spelschema

23:30 Lilla Namo

Sommaren 2012 dök lilla Namo upp med singeln Haffa Guzz. Hon har tidigare samarbetat med artister som Maskinen, Mack Beats, Mohammed Ali och Marcus Price. 2012 nominerades hon i kategorin ”Årets Hiphop/soul” på P3-guld och 2013 kom hennes första EP, Tuggare utan gränser.

22:30 Silvana Imam

”När Du Ser Mig • Se Dig” är det sista Silvana Imam säger på sin nya ep, uppföljaren till debutalbumet ”Rekviem” från förra året. Det är också titeln på ep:n. En titel som förklarar exakt vad Silvana Imam handlar om: När du ser Silvana är det dina kamper, din bakgrund, din kärlek du möter. Silvana Imam är din röst, dina knutna nävar. Dina fötter som tar dig framåt, bort och tillbaka. Och du är Silvana, hennes röst är din.

Konserter

Visa alla evenemang