http://debaser.se/kalender/13688/ Debaser Strand 2014-10-09 2014-10-09
Klubb
Datumet har passerat
The Antlers + Marika Hackman (solo)
Tor 9 OktStrand, stora scenen

The Antlers + Marika Hackman (solo)

Tor 9 Okt 19-01 strand, stora scenen 18 år (13 år med målsman)

The Antlers + Marika Hackman (solo)

Under sju år tillsammans, har Brooklyntrion The Antlers skapat en tyst revolution i tanke och ljud med sina omskakande och hemsökta berättelser om kärlek som sliter, mänsklig svaghet och emotionell urholkning. Med nytt album (släpps i juni) kommer de äntligen tillbaka till Stockholm och Debaser Strand! Ringa in den 9 oktober och knip din plåt i tid. Det här blir bra!

På "Familiars", deras femte album, har The Antlers - sångaren / gitarristen Peter Silberman, multiinstrumentalisten Darby Cicci, och trummisen Michael Lerner, återupptagit resan de påbörjade med 2009 års platta "Hospice" och fortsatte med de följande två släppen Burst Apart och Undersea EP, där trion sågs vandra en väg genom en labyrint av rädsla, tvivel, kärlek och förlust mot en bakgrund av djupt atmosfäriska låtar.

Med mer hoppfullhet än sina föregångare kommer nu det nya albumet med nio låtar som tog form under det senaste dryga året. Vi längtar redan och våra förväntningar på nya plattan kunde inte vara högre.

Missa inte!

Läs även om giget bland Totally Stockholms gig previews!

Spelschema

21:00 The Antlers (US)

The Antlers började sin resa som ett projekt i Peter Silbermans sovrum i Brooklyn, New York, USA. Det som började som ett lo-fi-projekt blev snart någonting större än så. Medlemmarna Michael Lerner och Darby Cicci kom med 2007 då Silberman påbörjat arbetet på albumet "Hospice". Innan dess hade han själv-släppt "Uprooted", "The February Tape" och "In The Attic of the Universe", varav flera inte tog längre än en vecka att spela in. "Hospice" släpptes 2009 och 2011 kom "Burst Apart".

20:00 Marika Hackman (UK)

Marika Hackman är en engelsk sångerska, låtskrivare och multi-instrumentalist. Hennes musikstil kan oftast beskrivas som folkrockigt fast med en twist. Hon själv beskriver sin musik som "grungy abstrakt folk med ett lekfullt mörker" och samtidigt oväntad och innovativ snarare än förutsägbar.

Konserter

Visa alla evenemang