http://debaser.se/kalender/14119/ Debaser Medis 2014-10-24 2014-10-24
Klubb
Datumet har passerat
NONONO + DOTTER
Fre 24 OktMedis, stora scenen

NONONO + DOTTER

Fre 24 Okt 19-03
Happy Hour: 19-20
medis, stora scenen 20 år
Evenemang på Facebook. Boka bord och ät varmrätter i restaurangen! Slipp kön!

NONONO + DOTTER

DJs: Popteau Twins

De svenska världsartisterna NONONO släpper snart sin nya singel "One Wish” och är i höst aktuella med nya spelningar i Sverige efter att ha turnerat i USA i sommar. Bandet slog igenom med sin megahit "Pumpin Blood” i fjol och fick hela världen att vissla med i refrängen. Det blev årets mest spelade låt på P3 och har ungefär 19 miljoner spelningar på Spotify. I våras kom NONONO:s efterlängtade debutalbum "We Are Only What We Feel” och hyllades i media. Arbetarbladet skrev exempelvis att det trion nu "är redo att ta över världen”.

Den 24 oktober spelar NONONO på Debaser Medis i Stockholm och en vecka senare är det Pustervik i Göteborgs tur. Biljetter till konserterna finns ute nu.

Trion NONONO har gjort succé över hela världen sedan genombrottet 2013. De har turnerat i flera världsdelar, uppträtt inför mångmiljonpublik på talkshowen “Jimmy Kimmel Live!” och släppte i våras det hyllade debutalbumet "We Are Only What We Feel”. Jan Gradvall kallade det i DI Weekend för "ett av de svenska album med störst internationell potential jag har hört de senaste tio åren” och Nöjesguiden gav det högsta betyg. 

Under sommaren spelade NONONO på svenska festivaler och var ute på en 28 spelningar lång USA-turné där de bland annat uppträdde på den stora Lollapalooza-festivalen i Chicago. 

Snart släpps singeln "One Wish” och i oktober blir det två nya spelningar i Sverige.

Läs även om giget bland Totally Stockholms gig previews!

DOTTER
I utkanten av de värmländska landskapen föddes sångerskan och låtskrivaren Johanna Maria Jansson – Dotter. Med en stark ”Do It Yourself”-anda har hon sedan barnsben producerat och skrivit musik på egen hand. Genom personlig prägel, indieinspirerat sound och inflytelserika åsikter som reflekteras rakt genom musiken, färdas såväl den bevandrade lyssnaren som den allmänna människan i en musikskildring in i de hemlika skogsdjupen, tillbaka till 60-talets klanger, till en frammarsch längs den nutida indievågen med texter lika jordnära som hjärtat.

Den 25 september släppte hon första singeln ”My Flower” som hyllats starkt av internationella bloggar:

”It's difficult to avoid being snapped up by Dotter's inexplicable charm and warmth and we're rather taken” – The Line of Best Fit

“Sounds like Abba and Lana Del Rey on her debut single My Flower. Amazing.” – Popjustice

“Crikey, this a bit fantastic isn’t it?! It’s so good that it’s best bit is a five way tie between five amazing bits!” – Scandipop

I november släpper Dotter EPn “I am Dotter”.

DJs: Popteau Twins
Bakom namnet Popteau Twins hittas Elin och Sandra, som tar med sig sin gedigna musiksamling med blandat 80-tal, 90-tal och 2010-tal. Namnet talar för sig självt - här är det högkvalitativ pop som gäller. Mer obskyra akter varvas med välkända band, med såväl drömska som skräniga och dansvänliga inslag.

Spelschema

23:00 NONONO

Våren 2013 släpptes den första singeln, den suggestiva och refrängstarka "Like the Wind”. Efter två månaders turnerande släpptes uppföljaren – "Pumpin' Blood” som fick The Guardian att benämna NONONO som "nästan perfekt pop”. Låten har sedan dess blivit en enorm hit som sålts i över 700 000 exemplar, blev årets mest spelade låt på P3 2013 och även figurerat i stora reklamfilmer för bland annat Samsung Galaxy S4 och Netflix.

22:00 Dotter

Genom personlig prägel, indieinspirerat sound och inflytelserika åsikter som reflekteras rakt genom musiken, färdas såväl den bevandrade lyssnaren som den allmänna människan i en musikskildring in i de hemlika skogsdjupen, tillbaka till 60-talets klanger, till en frammarsch längs den nutida indievågen med texter lika jordnära som hjärtat.

Konserter

Visa alla evenemang