http://debaser.se/kalender/14362/ Debaser Strand 2014-11-10 2014-11-10
Klubb
Datumet har passerat
How To Dress Well + Bam Spacey
Mån 10 NovStrand, stora scenen

How To Dress Well + Bam Spacey

Mån 10 Nov 19-01 strand, stora scenen 18 år (13 i målsmans sällskap)
Ät innan spelningen! Boka bord i Calexico's här!
pop lo-fi r&b

How To Dress Well + Bam Spacey

DJs: Kärleksdöden

Luger presenterar:

Efter en hyllad spelning på årets Way Out West är vi glada att meddela att How To Dress Well återvänder till Stockholm redan i höst.

How to Dress Well uppmärksammades redan 2009 men det stora genombrottet kom i samband med debutalbumet ”Love Remains” (2010). Hans karriär har gått spikrakt upp sen dess och det ändlösa hyllandet har fortsatt, år efter år. Lyckligtvis har detta utmynnat i fler fantastiska album och i juni följde han upp fjolårets hjärtskärande succé, ”Total Loss”, med sitt tredje mästerverk.

Allt Tom rör vid verkar bli till guld och albumet ”What Is This Heart” är inget undantag. Här fortsätter han att experimentera med trollbindande pop inlindad i lo-fi r&b. Han fortsätter att finslipa små detaljer i produktionen med ett gott sinne för mjuk synth och lågmäld reverb. 

Resultatet är hisnande och många kritiker anser det vara ett av årets bästa album. Det är unikt, tidlöst och i framkant för hur modern popmusik bör låta 2014. Hans återvändo är oerhört efterlängtad.

Spelschema

21:00 How To Dress Well (US)
20:00 Bam Spacey

2007 bestämde sig Magnus Johansson för att gå från sina indiedrömmar till att producera mer techno och deep/pop. Tillsammans med sambon Vanja Hultberg bildade de duon Bam Spacey. De har sina rötter i Småland och Blekinge, men basen har sedan länge varit Malmö.

Konserter

Visa alla evenemang