http://debaser.se/kalender/14401/ Debaser Medis 2014-10-03 2014-10-03
Klubb
Datumet har passerat
Miriam Bryant
Fre 3 OktMedis, stora scenen

Miriam Bryant

Miriam Bryant

Djs: Tommy Hallin + Björn Sjögren

Miriam Bryant har på kort tid gått från att vara en av Sveriges mest lovande artister till att infria de högt ställda förväntningarna, och mer därtill. Den 19 september släppte hon singeln "Dragon" som följs upp av ett minialbum den 3 oktober. Förvänta er inget annat än magi!

Med en naturlig talang för låtskriveri och en sångröst och närvaro som lämnar få oberörda har Miriam tagit en välförtjänt plats i popvärldens finrum. Singeln ”Push Play” från debutalbumet Raised In Rain (2013) sålde dubbel platina i Sverige och blev en av P3:s mest spelade låtar 2013, vilket även gav henne en nominering till P3 Guld som årets nykomling. 

Nu är Miriam Bryant nyss hemkommen från en riktig succévår i USA där hon bl a medverkat i flera hyllade showcases i Los Angeles samt framträtt i Jimmy Kimmel Show och på MTV Movie Awards tillsammans med Elie Goulding, Zedd och Matthew Koma. Samarbetet med den hypade houseproducenten Zedd resulterade i hitsingeln ”Find You” Feat. Matthew Koma som även är ledmotiv till filmen Divergent och som Miriam nu släppt en egen version av.

Man har också kunnat se henne tillsammans med Kent under bandets turné och egna festival #Kentfest.

Spelschema

23:00 Miriam Bryant

Miriam Bryant har på kort tid gått från att vara en av Sveriges mest lovande artister till att infria de högt ställda förväntningarna, och mer därtill. Med en naturlig talang för låtskriveri och en sångröst och närvaro som lämnar få oberörda har Miriam tagit en välförtjänt plats i popvärldens finrum. Singeln ”Push Play” från debutalbumet Raised In Rain (2013) sålde dubbel platina i Sverige och blev en av P3:s mest spelade låtar 2013, vilket även gav henne en nominering till P3 Guld som årets nykomling.

Konserter

Visa alla evenemang