https://debaser.se/kalender/14693/ Debaser Strand 2014-10-08 2014-10-08
Klubb
Datumet har passerat
Blackbird Blackbird + Sirena
2014-10-08Strand, stora scenen

Blackbird Blackbird + Sirena

Ons 8 Okt 19-01 strand, stora scenen 18 år (13 år med målsman)
Evenemang på Facebook.
pop indie pop dream pop

Blackbird Blackbird + Sirena

+ SVMK DJS + NIVA + Klang

FKP Scorpio presenterar:

Mikey Maramags musik som Blackbird Blackbird har alltid stått för drömmen om det fria livet, en tillvaro där varje sampling och ton är avsedd att koppla bort hjärnans synapser som får dig att grubbla över vardagens dilemman. I Maramags San Francisco lyser färgerna lite starkare, konturerna är aningen skarpare och all- verkligen all musik är disco, sammansatt med ett poröst popklister på ett sätt som ingen annan verkar klara av att göra lika bra.

Blackbird Blackbird gör ingen skillnad mellan sina egna produktioner och remixer eller edits av andras låtar. Hans version på en av modern soul-världens heligaste, Ace Spectrums Dont Send Me Nobody från 1974, som han förvandlar till en drömsk karamell har lika mycket omsorg och kärlek i sig som hans egna hits Pure, Hawaii eller Its A War.

PÃ¥ kort tid släppte Blackbird Blackbird debutalbumet “Summer Heart” och uppföljaren “Halo”, vilket gav rejält internationellt genomslag. 

Sedan dess har Maramag vårdat karriären väl, med 2012 års EP Boracay Planet som fantastisk höjdpunkt hittills i karriären. I våras släpptes så “Tangerine Sky” som bara ytterligare uppvisar Maramags fantastiska känsla som gitarrist, melodibegåvning, sångare och producent.

Hur hypnotisk och svävande hans musik än låter på skiva så är Blackbird Blackbird live en helt annan femma- väl på scenen träder en festfixare fram som inte ger sig innan han fått alla i hela lokalen att skaka loss.

Sirena 
22-åriga Sirena växte upp i ett musikerhem med en professionell musiker till pappa. Hon började sjunga i kör när hon var liten och skrev sina första egna låtar i tonåren. Hösten 2012 träffade Sirena låtskrivaren Noonie Bao som såg potentialen i Sirena och såg till att hon signades till Noonies management. Det dröjde inte länge innan Sirena samarbetade med houseduon Galavant och medverkade på den guldsäljande singeln "Tonight”.

Under vÃ¥ren 2013 skrev Sirena kontrakt med skivbolaget Svenska Inspelningar/Universal och i juni släpptes debutsingeln "Love is Not”. Den lÃ¥g pÃ¥ P3:s spellista i elva veckor och följdes i november upp med singeln "Don't Fear the Water". 

Under 2014 släpper Sirena sitt debutalbum och flera nya singlar, dessutom kommer hon vara involverad i ytterligare samarbeten med andra artister.

Spelschema

21:30 Blackbird Blackbird (US)
20:30 Sirena

Under våren 2013 skrev Sirena kontrakt med skivbolaget Svenska Inspelningar/Universal och i juni släpptes debutsingeln "Love is Not”. Den låg på P3:s spellista i elva veckor och följdes i november upp med singeln "Don't Fear the Water".