http://debaser.se/kalender/14780/ Debaser Strand 2014-12-11 2014-12-11
Klubb
Datumet har passerat
Saint Pepsi (US)
Tor 11 DecStrand, bar brooklyn

Saint Pepsi (US)

Tor 11 Dec 18-01 strand, bar brooklyn 18 år
Evenemang på Facebook. Boka bord i Bar Brooklyn!

Saint Pepsi (US)

SVENSKA MUSIKKLUBBEN DJS: Nicklas Lindebo + Christian Niva

När du tänker på Saint Pepsi är antagligen det första som dyker upp i ditt huvud den förträffliga och hjärtekrossande remixen av Carly Rae Jepsens ”Call Me Maybe”. Bakom aliaset Saint Pepsi gömmer sig Ryan DeRobertis från Long Island som varken drar sig för att sampla Mario Kart, Aretha Franklin eller R&B-sångaren Ray-J. Resultatet, tillsammans med den varma basen och de stadiga trummorna, blir både briljant och följsamt. Kanske inte så konstigt att vaporwave-producenten 2013 blev utsedd till ”Best DJ/Producer” på CMJ-festivalen. 

Varje låt på EP:n ”Gin City” (som släpptes tidigare i år) är som att om och om igen följa regnbågen och hitta skimrande guld vid dess slut. Däremot vet man aldrig vart Saint Pepsi är på väg, eller vilken väg hans soliga låtar kommer att ta. Det enda du kan göra är att släppa allt och bara dansa. Missa inte när den unga talangen drar ut på Europaturné och gästar Debaser, Bar Brooklyn, i Stockholm den 11 December. Saint Pepsi har precis även blivit signad till Carpark Records, med artister som Beach House, Cloud Nothings, Toro y Moi, and Memory Tapes.

Spelschema

21:00 Saint Pepsi (US)

När du tänker på Saint Pepsi är antagligen det första som dyker upp i ditt huvud den förträffliga och hjärtekrossande remixen av Carly Rae Jepsens ”Call Me Maybe”. Bakom aliaset Saint Pepsi gömmer sig Ryan DeRobertis från Long Island som varken drar sig för att sampla Mario Kart, Aretha Franklin eller R&B-sångaren Ray-J. Resultatet, tillsammans med den varma basen och de stadiga trummorna, blir både briljant och följsamt.

Konserter

Visa alla evenemang