http://debaser.se/kalender/14784/ Debaser Strand 2015-03-15 2015-03-15
Klubb
Datumet har passerat
Tinashe
Sön 15 MarStrand, stora scenen

Tinashe

Sön 15 Mar 19-01 strand, stora scenen 18 år (13 år med målsman)
Evenemang på Facebook. Är innan gigget och gå före i kön - Boka bord!
r&b hip hop

Tinashe

Live Nation presenterar:

Nya r’n’b-stjärnskottet Tinashe släpper i dagarna sitt debutalbum ”Aquarius”, en skiva det pratats om ett tag nu. Stor pepp över det faktum att hon nu också kommer till Stockholm och Debaser Strand den 15 mars för en exklusiv konsert. Biljetterna släpps till försäljning den 8 oktober klockan 9.00.

Trots att Tinashe ännu inte släppt debutalbumet är den 21-åriga artisten egentligen ingen nykomling. Tinashe har redan stått på scen med trion The Stunners, arbetat som modell, synts i Two and a Half Men och inte minst släppt tre hyllade mixtapes.

Kommande ”Aquarius” spelades in på ett flertal ställen i världen; i Los Angeles, Toronto, London, Atlanta och New York har ett flertal prominenta artister har hjälpt att forma albumet. Bakom mixerbordet hittar vi storheter som Dj Mustard (Trey Songz, T.I.), Ryan Hemsworth (Kanye West Nicki Minaj, Eminem), Boi-1da (Grimes, Frank Ocean) som sätter Tinashes fantastiska röst i en ram. Första singeln ”2 On” (featuring Schoolboy Q) katapulterade henne rakt in i musikens mainstream-ådra och ”Pretend” där A$AP Rocky gästar cementerar hennes plats i våra medvetanden.

Tinashe har redan gjort bejublade spelningar världen över. I augusti var hon i London där press och fans hyllade hennes framträdande. I vår kommer hon turnera i Europa och att Sverige och Stockholm är ett av stoppen är något vi väntar med spänning på.

Spelschema

21:00 Tinashe (US)

Konserter

Visa alla evenemang