https://debaser.se/kalender/14846/ Debaser Medis 2015-03-23 2015-03-23
Klubb
Slutsålt
Royal Blood + Nelson Can
2015-03-23Medis, stora scenen

Royal Blood + Nelson Can

Mån 23 Mar 19-01
Restaurangen öppnar 18.00.
medis, stora scenen 18 år (13 år med målsman)
Evenemang på Facebook. Boka bord och ät i restaurangen sÃ¥ fÃ¥r du gÃ¥ förbi kön.
rock

Royal Blood + Nelson Can

Luger presenterar:

Den brittiska rockduon Royal Blood har stått för årets stora genombrott med sitt Mercury Prize-nominerade debutalbum. I slutet av mars kommer Storbritanniens hetaste rockband till Stockholm och Malmö för två exklusiva spelningar.

Royal Blood bildades så sent som förra året men drog snabbt till sig uppmärksamhet från brittisk musikpress för sin melodiösa och rifftunga rock, och de kunde tidigt räkna bland annat Arctic Monkeys-trummisen Matt Helder som ett fan. Efter att ha släppt sin debutsingel i november 2013 nominerades bandet till det prestigefyllda BBC Sound of 2014. I somras spelade bandet på flera av Storbritanniens största festivaler, bland annat på Glastonbury, Download, T in the Park och Reading, och de gjorde även sin Sverigedebut under Way Out West.

Royal Bloods självbetitlade debutalbum släpptes i slutet på augusti och sålde 65 000 ex första veckan, vilket gjorde att det gick rakt in på förstaplatsen på albumlistan i Storbritannien. I mars nästa år gör de äntligen sina första spelningar i Stockholm och Malmö - missa inte chansen att se ett av världens mest spännande rockband innan de spelar på betydligt större scener.

Nelson Can
Nu är det klart att Nelson Can ansluter sig som support till Royal Blood i mars. För er som missat denna danska trio (Tänk White Stripes, Siuoxie and the Banshees, Yeah Yeah Yeahs etc.) borde omedelbart hoppa in på www.soundcloud.com/nelsoncan

Spelschema

21:00 Royal Blood (UK)

Royal Blood bildades så sent som förra året men drog snabbt till sig uppmärksamhet från brittisk musikpress för sin melodiösa och rifftunga rock, och de kunde tidigt räkna bland annat Arctic Monkeys-trummisen Matt Helder som ett fan. Efter att ha släppt sin debutsingel i november 2013 nominerades bandet till det prestigefyllda BBC Sound of 2014.

20:00 Nelson Can (DK)

För er som missat denna danska trio (Tänk White Stripes, Siuoxie and the Banshees, Yeah Yeah Yeahs etc.) borde omedelbart hoppa in på länkarna nedan.