https://debaser.se/kalender/14930/ Debaser Strand 2015-01-23 2015-01-23
Klubb
Datumet har passerat
Kitok + Märak Sisters
2015-01-23Strand, stora scenen

Kitok + Märak Sisters

Fre 23 Jan 19-03
Happy Hour: 19-20
strand, stora scenen 20 år
Evenemang på Facebook. Boka bord här!
rap

Kitok + Märak Sisters

Klubb Golvet DJs: Alexander Henriksson + Julia Boman + Björn Grape + Clara Gyökeres

Magnus Ekelund förvÃ¥nade nog mÃ¥nga inbitna fans när han sa adjö till indierockiga Magnus Ekelund & StÃ¥let och genomgick en musikalisk reinkarnation. Plötsligt rappade Jokkmokk-sonen under namnet Kitok och rivstartade Ã¥ret 2014 med singlarna Sista Utposten och Sthlm City som sedan följdes av tredje singeln Paradise Jokkmokk. Den 16 januari släpps debutalbumet!

Kitoks musik handlar om att släppa taget. Att i hämningslösheten hitta nyckeln till ett uttryck som låser upp allt. Det är Beastie Boys och Santigold lika mycket som Glasvegas och Eminem. Det är skateboardåkande urbanism och småstadsångest sida vid sida. Bas som skakar kroppen och diskant som skär in i själen.

Märak Sisters
Märak Sisters från Jokkmokk kommer under 2015 bli namnet på allas läppar. I en fusion av rap, jojk, klubbeats och spoken word ställer dom sig som den perfekta supportakten till Kitok denna lappländska Debaserkväll i januari.

Klubb Golvet
Golvet är till för alla. Här finns ingen röd linje. Det här är ett dansgolv. Det här är ett vardagsrumsgolv. Vilket hörn väljer du?


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/debasers/public_html/wp-content/themes/debaser/functions.php on line 401

Spelschema

23:00 Kitok
22:00 Märak Sisters

Märak Sisters från Jokkmokk kommer under 2015 bli namnet på allas läppar. I en fusion av rap, jojk, klubbeats och spoken word.