http://debaser.se/kalender/15005/ Debaser Strand 2015-01-17 2015-01-17
Klubb
Datumet har passerat
Kate Boy + Teen Daze (CAN)
Lör 17 JanStrand, stora scenen

Kate Boy + Teen Daze (CAN)

Lör 17 Jan 19-03
Happy Hour: 19-20
strand, stora scenen 20 år
Evenemang på Facebook. Boka bord innan konserten!

Kate Boy + Teen Daze (CAN)

DJs Klubb Lottarox

Kate Boy är något så sällsynt som en svenskaustraliensisk liten hitfabrik. Förväntningarna är skyhöga på denna snyggelektro-trio efter förra årets hyllade debut-EP "Northern Lights". 

Sedan EP-släppet förra året har de pumpat ut tre singlar: "Self Control", "Open Fire" och den senaste "The Way We Are". Ryktena säger att ett debutalbum är att vänta inom en snar framtid − hurra säger vi!

TEEN DAZE
De senaste två åren har varit hektiska för Jamison i Teen Daze. Tre LPs har släppts, flera EPs och singlar, och månader har spenderats på turné i Nordamerika och Europa. Med varje steg har Teen Daze mognat från ödmjuka sovrumsinspelningar till ett fullskalig musikalisk uttryck. Ständigt i förändring, medveten om att aldrig upprepa sig har Jamison mejslat ut sin egna unika röst i den elektroniska musikens värld. Vare sig det är den utopiskt drömska "All of Us, Together" eller den introverta, spirituella "The Inner Mansion". 

Missa inte då de kommer till Debaser Strand den 17 januari! Vi bjussar dessutom på entrén om du är där innan 20.00.

Spelschema

23:00 Kate Boy

Kate Boy är något så sällsynt som en svenskaustraliensisk liten hitfabrik. Förväntningarna är skyhöga på denna snyggelektro-trio efter förra årets hyllade debut-ep Northern lights.

22:00 Teen Daze (CA)

De senaste två åren har varit hektiska för Jamison i Teen Daze. Tre LPs har släppts, flera EPs och singlar, och månader har spenderats på turné i Nordamerika och Europa. Med varje steg har Teen Daze mognat från ödmjuka sovrumsinspelningar till ett fullskalig musikalisk uttryck.

Konserter

Visa alla evenemang