https://debaser.se/kalender/15175/ Debaser Medis 2015-03-26 2015-03-26
Klubb
Slutsålt
Beatrice Eli + Support: Min Stora Sorg
2015-03-26Medis, stora scenen

Beatrice Eli + Support: Min Stora Sorg

Tor 26 Mar 19-01
Restaurangen öppen från 18.00.
medis, stora scenen 18 år (13 år med målsman)
Evenemang på Facebook. Boka bord i restaurangen innan giget. Slipp köa!

Beatrice Eli + Support: Min Stora Sorg

Pitch & Smith presenterar: 

Den 22 oktober släpptes det efterlängtade debutalbumet Die Another Day från en av Sveriges mest lovordade artister, Beatrice Eli.

Beatrice Eli har tillsammans med producent Saska Becker och låtskrivare/producent Daniel Ledinsky skrivit och producerat ett beatbaserat och känslosamt album med ärliga och självutlämnande texter där Beatrice Elis musikaliska referenser blandas respektlöst med varandra. Albumet leker med kontraster där ljudbilden tillåts vara hård men ändå melodiös och texter som pendlar mellan att vara smärtsamt svaga och uppfyllande starka.

Sagt om nya skivan:

"Det är elegant, rått och betagande" - Fredrik Strage
"Mejar allt motsånd" - Aftonbladet

4/5 DN
5/6 SVD
4/5 Aftonbladet 
5/6 Gaffa

SUPPORT: MIN STORA SORG
I februari 2014 släppte Min Stora Sorg aka Anso Lundin sitt debutalbum Mvh Anso, M$$. Ett album som hyllades unisont av Sveriges kritikerkÃ¥r och inte lämnade nÃ¥gon oberörd med sin tyngd och sina unika lÃ¥tar. 

Under hösten har Anso gjort samarbeten med Ji Nilsson och Simon Emanuel, gjort en ny musikvideo till låten Inte okej samt återvänt till studion.

Spelschema

21:30 Beatrice Eli

På kort tid har Beatrice Eli lagt grunden för en karriär som kan få samma omfång som en artist som Björk; experimentlustan kopulerar vilt med viljan att beröra och hon gör det så oerhört bra. Det är pop i destillerad form men sprungen från en kraftkälla där knasterrik eklekticism arbetar sida vid sida med själfulla och draperande melodier. 2012 släpptes debut EP:n "It's Over" som snabbt fick omvärlden att törsta efter mer Eli. Singeln "Girls" blev första singeln från debutplattan "Die Another Day" som fsläpptes 22 oktober 2014.

20:30 Min Stora Sorg

Min Stora Sorg är Annsofie ”Anso” Lundin, tidigare ena halvan av Idoit Kid som hon hade tillsammans med Linus från Little Children. Hon släppte sin första EP som Min Stora Sorg 2012 och bland strob, fjädrar och dansare stod Anso både som en självklar stjärna och som något vi aldrig sett förut. Efter en tids turnérande började arbetet med debutalbumet "Mvh Anso, M$$” som släpptes i februari 2014.