http://debaser.se/kalender/15249/ Debaser Medis 2015-03-14 2015-03-14
Klubb
Datumet har passerat
Laibach
Lör 14 MarMedis, stora scenen

Laibach

Lör 14 Mar 19-03
Restaurangen öppen från kl 18.00
medis, stora scenen 20 år
Boka bord och ät i restaurangen så slipper du köa!

Laibach

DJ Larsa Gustafsson + gäst

AIT Music Production och Goldenzwaig Creative Solutions är glada att få presentera:

LAIBACH den 14 mars på Debaser Medis!

LAIBACH: LEGENDEN ÅTERUPPSTÅR
Laibach är ett kult-avantgardeband med rötter i industrial, martial, och neo-klassiska musikstilar. Laibach bildades 1980 i Slovenien, vid tidpunkten Jugoslavien. Bandet representerar konstkollektivet Neue Slowenische Kunst (NSK) som det var en av grundarna till i 1984.

Legendariska Laibach återkommer till Sverige med ett nytt program baserat på materialet från sin nya skiva Spectre (2014). Den följer bandets hyllade konceptuella album Volk (2006) - där Laibach har tolkat nationalsånger av imperialistiska nationer. 

Spectres release följs av en stor världsturné. Laibach har återuppfunnit sig i en pånyttfödd, men ändå polerad och fast bildning. Och nu som brukligt är, ifrågasätter Laibach alla stela och cementerade tolkningar (och fördomar) om sig själv, om sin musik, avsikter, filosofi och ideologi. Laibach är mästare på flykt, sanna flyktkonstnärer. Och ändå, trots allt, är det ett verkligt och fullblodigt Laibach-arbete och ingenting annat.

Laibach återkommer till Sverige för en konsert i Stockholm och Malmö. En upplevelse du inte får missa!

Laibach har kommit ut med detaljer kring Spectre Digital Deluxe-albumet som ges ut 27 mars 2015. Deluxeversionen av Spectre från 2014 kommer innehålla originalalbumet och bonuslåtar samt en Spectremix, ett remixalbum (som också kommer vara tillgängligt separat från samma datum). 

Spelschema

21:00 Laibach (SI)

Konserter

Visa alla evenemang