http://debaser.se/kalender/15472/ Debaser Medis 2015-05-22 2015-05-22
Klubb
Datumet har passerat
Gamers Night
Fre 22 MajMedis, stora scenen

Gamers Night

Fre 22 Maj 19-03
Happy Hour: 19-20
medis, stora scenen 20 år
Evenemang på Facebook. Boka bord i restaurangen! Slipp köa!

Gamers Night

DJs Syntax Error

Årets största fest för alla gamers. 

Gamers Night är en konsert med inbyggd för- och efterfest, arrangerad 100% av gamers för gamers. Huvudakten är bandet Gamers Night som leds av spelmusikprofilen David Westerlund och gästas av den grymma sångerskan Ida Pihlgren (I.D.A) som vi bland annat känner igen från Melodifestivalen 2014. 

DJ och dansgolv hanteras av gänget bakom klubben Syntax Error som med flera års erfarenhet av den här typen av partyn kommer att bjuda på massor av spelmusik och remixar.Du kommer även kunna spela retrospel tillsammans med andra på plats under kvällen.

Se fram emot att träffa andra gamers och festa till tonerna av spelmusikens greatest hits.

21:00 SID-kören
SID-kören framför a cappella-versioner av spelmusik under ledning av Simon Lundström. SID, som står för Sound Interface Device, är ett mikrochipp utvecklat i början av 80-talet för att skapa ljud i bl.a. Commodore 64. Räkna med att höra något du aldrig hört förut när de intar scenen.

22:00 Gamers Night
Kvällens huvudakt är bandet Gamers Night som leds av samma personer som arrangerat tidigare hyllade konserter som Castlevania The Concert, Anime The Concert och Nobuo Uematsus konsert med The Earthbound Papas förra året. Konserten är en energifylld nostalgiresa bland spelmusikens bästa låtar. Som gästartist uppträder Ida Pihlgren (I.D.A) som vi bland annat känner igen från Melodifestivalen 2014.

00:00 Syntax Error
Syntax Error att bjuda på dansgolv med extra mycket spelmusik, allt för att göra detta till en oförglömlig kväll, dedikerad åt musiken vi alla älskar!

Dansa till TV-spelsremixar, Disney-hits och C64-sids, dricka öl, klä upp dig i din senaste cosplay-kreation utan att få konstiga blickar, bygga jättehöga Jenga-torn och argumentera vem som är den bästa Star Trek-kaptenen. 

Spelschema

22:00 Gamers Night

Gamers Night frontas av spelmusikprofilen David Westerlund. Som gästartist uppträder Ida Pihlgren (I.D.A) som vi bland annat känner igen från Melodifestivalen 2014.

Konserter

Visa alla evenemang