http://debaser.se/kalender/15533/ Debaser Medis 2015-09-27 2015-09-27
Klubb
Datumet har passerat
Kamelot + Gus G + KOBRA AND THE LOTUS
Sön 27 SepMedis, stora scenen

Kamelot + Gus G + KOBRA AND THE LOTUS

Sön 27 Sep 19-01
Restaurangen öppnar kl 18.00.
medis, stora scenen 18 år (13 år med målsman)
Evenemang på Facebook. Boka bord i restaurangen innan giget. Slipp köa!

Kamelot + Gus G + KOBRA AND THE LOTUS

Triffid And Danger Concerts presenterar:

Kamelots stora turné under 2015 blir bara större och större hela tiden. Bandet kan nu meddela att de kommer tillbaks till Sverige i höst. De spelade senast på Sweden Rock Festivals stora scen och med ett nytt album som kommer i maj så är timingen bättre än någonsin. Bandets grundare och gitarrist Thomas Youngblood säger följande: ”Sverige! Vi har så mycket vänner och familj i Sverige och jag har fantastiska minnen från Stockholm och Göteborg. Jag är säker på att det kommer bli fler grymma kvällar att minnas efter det här besöket”.

Datumen är följande: 

25 september: Göteborg, Trädgårn
27 september: Stockholm, Debaser Medis

Turnén presenteras av Triffid Productions och Danger Music & Media.

Spelschema

21:30 Kamelot

De spelade senast på Sweden Rock Festivals stora scen och med ett nytt album som kommer i maj så är timingen bättre än någonsin.

20:10 Gus G

Gus G har gjorts sig ett namn som en extraordinär gitarrvirtuos inom metal och hårdrock-scenen, inte minst med sina senaste sex år som medlem i Ozzy Osbournes band. Men även tidigare med Firewind och Dream Evil.

19:30 Kobra And The Lotus (CA)

Kobra and the Lotus (KATL) är ett kanadensiskt heavy metal-band som bildades 2009 med sångerskan Kobra Paige. Bandet har hunnit släppa tre album, det senaste "High Priestess" släpptes 2014.