http://debaser.se/kalender/15606/ Debaser Strand 2015-02-27 2015-02-27
Klubb
Datumet har passerat
Live Jonas Lundqvist + Hästpojken (akustisk)
Fre 27 FebStrand, stora scenen

Live Jonas Lundqvist + Hästpojken (akustisk)

Fre 27 Feb 19-03
Happy Hour: 19-20
strand, stora scenen 20 år
Evenemang på Facebook. Boka bord i Calexico's innan giget. Slipp köa!

Live Jonas Lundqvist + Hästpojken (akustisk)

DJs Svenska Musikklubben

Jonas Lundqvist och Hästpojken (akustisk) kommer till Svenska Musikklubben på Debaser Strand den 27 februari! Inte missa!

Jonas Lundqvist
Jonas Lundqvist är ingen nykomling. Med ett förflutet som trummis i Bad Cash Quartet och släpp under namnet Jonas Game har han under hela sitt liv varit i konstnärlig toppform. Intensiviteten i hans person lyser igenom i allt han gör vilket gör honom till en fantastisk liveartist. 

I maj i år släpptes singeln "Lyft Och Försvinn", ett grymt bra första smakprov på vad som komma skall. Va beredd på mycket nya musikaliska äventyr från detta håll framöver. 

Hästpojken (akustisk)
Popduon Hästpojken ligger bakom en lång rad hits så som “Shane Macgowan”, “Caligula”, “Här har du mitt liv”, “Gitarrer & bas, trummor & hat”, “Samma himlar” och "Sommarvin”. Just nu spelar de in nytt material som släpps 2015.

"Hästpojken är fortfarande svett och tårar när svett och tårar betyder som mest. Det är hopplöst, det är kvidande, och det är strålande." - GAFFA

Spelschema

23:00 Jonas Lundqvist
22:00 Hästpojken

Bandet består av före detta medlemmar i Bad Cash Quartet med Martin Elisson och Adam Bolméus som frontfigurer. 2007 släppte de sin första singel, "Shane MacGowan", och 2008 sin albumdebut med "Caligula". I slutet av 2009 gav Hästpojken ut sitt andra album, Tredje plattan "En Magisk Tanke" kom i mars 2013.

Konserter

Visa alla evenemang