https://debaser.se/kalender/15770/ Debaser Strand 2015-09-10 2015-09-10
Klubb
Datumet har passerat
Unknown Mortal Orchestra + Jaakko Eino Kalevi
2015-09-10Strand, stora scenen

Unknown Mortal Orchestra + Jaakko Eino Kalevi

Tor 10 Sep 18.30-01 strand, stora scenen 18 år (13 år med målsman)
Evenemang på Facebook. Boka bord pÃ¥ Calexico's innan giget. Slipp köa!

Unknown Mortal Orchestra + Jaakko Eino Kalevi

Djs I break horses

Luger presenterar:

Med ena foten i psychedelia och den andra i ständig rörelse på jakt efter nya musikaliska möten, har Unknown Mortal Orchestra sedan debutalbumet 2011 bjudit in till ett svävande och experimentellt popuniversum. Nya albumet ”Multi-Love” släpps 22 maj och vi kan nu stolt presentera att bandet är klara för två konserter i Sverige i höst.

Där många band visar trohet mot sina rötter i psychedelia, har Portland-baserade Unknown Mortal Orchestra alltid visat upp den sällsynta kvalitet som gjort många av legenderna inom genren så vitala – det konstanta behovet av utforska och utveckla.

Titelspåret ”Multi-Love” har redan gett oss en hint av vad som väntar på den kommande skivan. På Unknown Mortal Orchestras tredje fullängdare tar frontmannen och gitarr-virtuosen Ruban Nielson ytterligare ett kliv förbi bandets tidigare musikaliska horisonter. Bandets experimentella ljudbild har varit en ständigt målande pensel som överraskat och hyllats sedan deras entré – och albumet ”Multi-Love” är inget undantag.

Var redo att 1) fylla spellistorna med nio nya favoriter den 22 maj och 2) säkra biljetterna till Unknown Mortal Orchestras Sverige-besök i höst!

Spelschema

20:30 Unknown Mortal Orchestra (US)

Med ena foten i psychedelia och den andra i ständig rörelse på jakt efter nya musikaliska möten, har Unknown Mortal Orchestra sedan debutalbumet 2011 bjudit in till ett svävande och experimentellt popuniversum. Nya albumet ”Multi-Love” släpps 22 maj.

19:30 Jaakko Eino Kalevi (FI)

Jaakko Eino Kalevi har länge rankats som en av Finlands mest lovande musiker. Och nu är det verkligen dags för världen utanför Helsingforsområdet att få upp ögonen för hans drömska, fantasifulla alster. Som om Air och Phoenix skulle slå sig ihop för att skriva ett upplyftande och lekfullt soundtrack till nattbussen hem är Jaakko Eino Kalevis musik som den perfekta avslutningen på dygnet, som du aldrig vill ska ta slut.