http://debaser.se/kalender/16032/ Debaser Medis 2015-10-29 2015-10-29
Klubb
Slutsålt
Blackberry Smoke + The Record Company
Tor 29 OktMedis, stora scenen

Blackberry Smoke + The Record Company

Tor 29 Okt 19-01
Restaurangen öppnar kl 18.00
medis, stora scenen 18 år (13 år med målsman)

Blackberry Smoke + The Record Company

Live Nation presenterar:

Efter fyra starka album och liveframträdanden med de största artisterna på de största scenerna, så är nu country- och southern rock-stjärnorna i Blackberry Smoke aktuella för två spelningar i Sverige!

Biljetterna släpps torsdag 28 maj kl 09.00. 

I år är bandet inne på år 15 som aktiva och man har hunnit med en hel del sedan 2000. Atlantabandet har turnerat med artister som Zac Brown Band, Eric Church, ZZ Top & Lynyrd Skynyrd. Deras diskografi toppades i år med deras fjärde och senaste album; ”Holding all the roses” som landade som nummer ett på US Country-listan när den släpptes i februari. ”Holding all the roses” har hyllats av kritiker och fans likaså. Washington Post skrev om gruppen i sin recension att de är: ”a band that can reclaim Southern Rock for the South”.

Stora ord, men onekligen rätt för denna omåttligt populära grupp från den amerikanska södern. Med ett nytt album och ständigt hyllade livespelningar ser vi fram emot att se Blackberry Smoke på Mejeriet i Lund och Debaser Medis i Stockholm! 

Bandet själva har det här att säga om sina livespelningar: ”We really care about what we do, and we care about every person who comes to see us play, even the jackass who's screaming for the song that we just played.  So we're ready to pick up the ball and run with it!”

Spelschema

21:00 Blackberry Smoke (US)

I år är bandet inne på år 15 som aktiva och man har hunnit med en hel del sedan 2000. Atlantabandet har turnerat med artister som Zac Brown Band, Eric Church, ZZ Top & Lynyrd Skynyrd. Deras diskografi toppades i år med deras fjärde och senaste album; ”Holding all the roses” som landade som nummer ett på US Country-listan när den släpptes i februari.

19:40 The Record Company (US)

Konserter

Visa alla evenemang