https://debaser.se/kalender/16127/ Debaser Strand 2015-07-29 2015-07-29
Klubb
Datumet har passerat
PNKSLM Summer Nights #2 - angelic milk + Magic Potion
2015-07-29Strand, bar brooklyn

PNKSLM Summer Nights #2 - angelic milk + Magic Potion

Ons 29 Jul 17-02 strand, bar brooklyn 18 år
Evenemang på Facebook.

PNKSLM Summer Nights #2 - angelic milk + Magic Potion

DJ:s PNKSLM

angelic milk + Magic Potion 
PNKSLM bjuder in till fest på Bar Brooklyn! Efter en fantastisk första kväll är de nu dags för Sverigedebut för vårt ryska stjärnskott angelic milk som hyllats världen över för sin grunge-iga gitarrpop, och kvällens andra pop är slackerpopslynglarna Magic Potion.

MAGIC POTION (20.00)Stockholmstrion Magic Potion - Gustaf Montelius på sång och gitarr, basisten Kristoffer Byström och trummisen Andreas Sandberg - kom från ingenstans med debutspåret “Deep Web” tidigare i år. Fantastiskt drömsk och skev slackerpop som spelats in på en gammal rullbandare och producerats av bandet själva. “Deep Web” bländade inflytelserika musikbloggare runt om i världen och har även redan tagit sig in på P3:s spellista och utmärkta debut-EP:n Melt, med hyllade singeln “Booored", följde i början på juni via PNKSLM Recordings.

ANGELIC MILK (RU) (21.00)Bakom namnet angelic milk hittar vi St. Petersburg-baserade Sarah Persephona som skapar grunge-ig pop född ur tonårsångest med fantastiska melodier och texter, och en otrolig röst. Debutsingeln “IDK How” släpptes i maj och hyllades runtom i världen av bland andra Stereogum, Consequence of Sound, NME, The Line of Best Fit och KEXP - och den heminspelade EP:n PALE kom i mitten på juni.