https://debaser.se/kalender/16194/ Debaser Medis 2015-10-12 2015-10-12
Klubb
Datumet har passerat
Tom Keifer + Close Quarters
2015-10-12Medis, stora scenen

Tom Keifer + Close Quarters

Mån 12 Okt 19-01 (PÃ¥ scen kl 20.00)
Restaurangen öppnar kl 18.00
medis, stora scenen 18 år (13 år med målsman)
Boka bord i restaurangen innan giget! Slipp köa!

Tom Keifer + Close Quarters

Triffid And Danger Concerts presenterar:

Vi är otroligt nöjda och stolta över att kunna presentera en exklusiv spelning med Cinderella-sångaren Tom Keifer på Debaser Medis i Stockholm.

Tom Keifer är sångare i det amerikanska bandet Cinderella ända sedan de bildades i Philadelphia 1982. Men han är också soloartist och har släppt det kritikerhyllade albumet "The Way Life Goes". I höst gör Tom några väl utvalda spelningar i Europa där han både spelar solomaterial och låtar från Cinderellas låtkatalog. Detta blir den enda spelningen i Skandinavien. Missa inte den här chansen att uppleva en av hårdrockens stora på nära håll.

Close Quarters
Close Quarters mÃ¥ ha sina rötter i lilla klosterstaden Vadstena i Östergötland, men deras högklassiga klassiska rock kommer inom kort att ta dem till världens alla hörn. 

Den 19 augusti släpps så bandets andra fullängdsalbum Always Alot, Never Little, som bandet själva beskriver som mer lekfull men samtidigt mer aggressiv än den föregående skivan (We Believe In Rock 'N’ Roll, 2011).

Titelspåret är skrivet av Nicke Borg från Backyard Babies och Friday Feeling gästas av Pontus Snibb (Bonafide) och Spike (The Quireboys).

Spelschema

21:00 Tom Keifer (US)

Tom Keifer är sångare i det amerikanska bandet Cinderella ända sedan de bildades i Philadelphia 1982. Men han är också soloartist och har släppt det kritikerhyllade albumet "The Way Life Goes".

20:00 Close Quarters

Close Quarters må ha sina rötter i lilla klosterstaden Vadstena i Östergötland, men deras högklassiga klassiska rock kommer inom kort att ta dem till världens alla hörn.