http://debaser.se/kalender/16522/ Debaser Medis 2015-12-02 2015-12-02
Klubb
Datumet har passerat
Skindred + Chemia + Deadly Circus Fire
Ons 2 DecMedis, stora scenen

Skindred + Chemia + Deadly Circus Fire

Ons 2 Dec 19-01
Restaurangen öppnar kl 18.00
medis, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utpekad vårdnadshavare)
Evenemang på Facebook. Boka bord i restaurangen innan giget! Slipp köa!

Skindred + Chemia + Deadly Circus Fire

FKP Scorpio presenterar:

Hämningslösa och genreförkastande – Skindred är allt annat än ett vanligt gammalt rockband. I december kommer de till Stockholm och Debaser Medis för att bjuda på en riktigt röjig show. 

Musikvärlden ser kanske lite annorlunda ut idag än vad den gjorde 1998. Karriärer har rivstartat och tvärnitat, popstjärnor har gift och skiljt sig, rappare ställer numera upp i presidentsval. En grundläggande princip för vad som gör ett band riktigt bra kvarstår dock: always deliver the goods. Inget band har tagit fasta på det bättre än Skindred, och under det senaste decenniet och framåt har de på scenen varit ett av världens intressantaste rockband.

Det var ur spillrorna av de genrebrytande föregångarna Dub War som Skindred bildades i Wales 1998 av sångaren Benji Webbe. Ingenting skulle bli sig likt på den inrutade genrekartan. Om Dub War bröt mot reglerna skulle Skindred visa sig leva ovanför alla hämmande definitioner. Debutalbumet – den genremässiga härdsmältan "Babylon" från 2004 – är något av en modern klassiker då det kommer till hybridmetal. Genom att mixa metal med reggae, alternativrock och punk och krydda det hela med infall från dancehall, jungle, ska, hiphop och en rad andra håll byggde Skindred upp en helt egen identitet. Och när de sedan toppade detta med att skruva till allt ytterligare ett varv live hade de lagt en bastant grund för framtiden. 

Sedan debuten har Skindred hunnit släppa ytterligare fyra album, varav det senaste styrkebeskedet "Kill The Power" släpptes 2014.

Senaste Skindred var i Sverige var på Bråvalla Festival i somras, och de som var där vet vad det handlar om. Vi ses på Debaser Medis den andra december. 

--------------------------------------------------

Debaser har infört garderobstvång vilket innebär att alla våra gäster måste hänga in sina ytterkläder samt väskor i vår bemannade garderob. Enda undantaget är mindre handväskor. Garderoben kostar 25 kronor för jacka och 25 kronor för väska.

Spelschema

22:00 Skindred (UK)
21:00 Chemia (PL)
20:00 Deadly Circus Fire (UK)

Konserter

Visa alla evenemang