http://debaser.se/kalender/16548/ Debaser Medis 2016-02-06 2016-02-06
Klubb
Datumet har passerat
Matoma + Very Addictive
Lör 6 FebMedis, stora scenen

Matoma + Very Addictive

Lör 6 Feb 21-03 medis, stora scenen 20 år
Evenemang på Facebook.
house

Matoma + Very Addictive

DJs Håll Käften Och Dansa + DJ Sheit & Sotarn

Blixten & CO presenterar:

Matoma är en av Nordens hetaste dj:s och houseproducenter. I början av 2016 åker han ut på Skandinavienturnén “Everything is Nice Tour” och är dessutom aktuell med nya singeln "Feeling Right (Everything Is Nice)” med Popcaan och Wale. Låten följer upp monsterhiten "Old Thing Back” som har ungefär 90 miljoner spelningar på Spotify. 

Norrmannen Matoma har gjort en internationell kometkarriär det senaste året och ligger bakom den enorma hitlåten "Old Thing Back” tillsammans med The Notorious B.I.G., Ja Rule och Ralph Tresvant. Låten har nästan 90 miljoner Spotify-spelningar. Matoma samarbetade också med världsstjärnorna Jason Derulo och Jennifer Lopez i låten "Try Me” som har 50 miljoner spelningar. Nu är han dessutom aktuell med nya singeln "Feeling Right (Everything Is Nice)” med den populära jamaicanska dancehall-artisten Popcaan och Washington DC-rapparen Wale. Låten släpptes idag.

Under hösten är Matoma ute på en omfattande turné i USA, men i början på 2016 kommer han till Skandinavien och gör för första gången klubbspelningar i Sverige.

Om Matoma
24-åriga dj:n och producenten Matoma (Tom Stræte Lagergren) från Trondheim i Norge har tagit världen med storm det senaste året. 2014 skrev han sin kandidatuppsats i musikteknologi och tänkte sig ännu ett års studier för att bli musiklärare. Idag är han en av Norges hetaste dj:s och houseproducenter.

På bara fem månader gick han från att vara helt okänd till att ha miljontals spelningar av sina remixer av exempelvis Enrique Iglesias, Imagine Dragons och Sara and Tegan.

Housefenomenet med den osvikliga känslan för fängslande melodier har skapat stora dansgolvshits som "Old thing back” med The Notorious B.I.G och Ja Rule. Låten gick direkt upp i topp på listorna hos Hypemachine och har ungefär 90 miljoner spelningar på Spotify. Han har också skapat låten "Try Me” i samarbete med Jason Derulo och Jennifer Lopez som har 50 miljoner spelningar.

Det senaste året har Matoma varit ute på turné i USA, Norge, Sverige, Danmark, Frankrike och Kanada.

--------------------------------------------------

Debaser har infört garderobstvång vilket innebär att alla våra gäster måste hänga in sina ytterkläder samt väskor i vår bemannade garderob. Enda undantaget är mindre handväskor. Garderoben kostar 25 kronor för jacka och 25 kronor för väska.

Spelschema

23:00 Matoma (NO)
22:00 Very Addictive

Konserter

Visa alla evenemang