https://debaser.se/kalender/16590/ Debaser Medis 2016-02-05 2016-02-05
Klubb
Slutsålt
Daughter + John Joseph Brill
2016-02-05Medis, stora scenen

Daughter + John Joseph Brill

Fre 5 Feb 19-03
Restaurangen öppnar kl 18
medis, stora scenen 20 år (18 år på våning 2)
Evenemang på Facebook. Boka bord i restaurangen innan giget! Slipp köa!
indie folk

Daughter + John Joseph Brill

DJs Julia Boman + Amanda Eddestål!

Biljetterna till våning 1 är nu slut. Därför öppnar vi upp våning 2 och vår bio! Exakt vad det innebär att se konserten därifrån kan du läsa om under "Mer info" då du köper biljetten. I bion så är det 18 årsgräns.

----------------------------------------

Luger presenterar:

Vi säger "ÄNTLIGEN!" och räknar med att väldigt många stämmer in i detta glädjerop. Den brittiska indiefolktrion Daughter återvänder till Stockholm för en spelning den 5 februari med sitt nya album Not To Disappear i ryggen – alla deras tidigare Stockholmspelningar har sålt slut så häng på låset när biljetterna släpps fredag 23 oktober kl 10.00.

Daughter är sångaren och gitarristen Elena Tonra, gitarristen och producenten Igor Haefeli samt trummisen Remi Aguilella och med debutalbumet If You Leave bländade de en hel musikvärld när det släpptes i mars 2013. Intimt, mörkt och tilldragande men även storslaget och episkt – If You Leave hyllades av musikkritiker världen över samtidigt som bandet turnerade för slutsålda hus. Nästan tre år senare är det dags för uppföljaren Not To Disappear, som släpps den 15 januari via 4AD, och förväntningarna är naturligtvis höga. Första singeln “Doing The Right Thing” gör ingen besviken – bekant men samtidigt större och mer expansivt, intima stunder som övergår i kalejdoskopiskt ambitiösa crescendon.

Senast Daughter besökte Sverige var hösten 2013 när de briljerade på ett utsålt Debaser Strand och fredag den 5 februari är det dags igen då de står på Debaser Medis scen i Stockholm.

Support: John Joseph Brill 

--------------------------------------------------

Debaser har infört garderobstvång vilket innebär att alla våra gäster måste hänga in sina ytterkläder samt väskor i vår bemannade garderob. Enda undantaget är mindre handväskor. Garderoben kostar 25 kronor för jacka och 25 kronor för väska.

Spelschema

20:00 Daughter (UK)
19:00 John Joseph Brill (UK)