http://debaser.se/kalender/16958/ Debaser Strand 2016-02-13 2016-02-13
Klubb
Datumet har passerat
Colleagues + Agent blå
Lör 13 FebStrand, stora scenen

Colleagues + Agent blå

Lör 13 Feb 19-03
Happy Hour: 19-20
strand, stora scenen 20 år
Evenemang på Facebook. Boka bord på Calexico's innan giget! Slipp köa!
pop

Colleagues + Agent blå

Djs: HYMN

I slutet på 2012 spreds C O L L E A G U E S musik som en viral succé på tastemakerbloggar världen över. Sedan dess har de hunnit släppa ytterligare virala hittar i form av tvåspårs-singeln Tears/Parents’ House samt årets EP Visits som kom i somras. Efter ett par turer för spelningar i London håller bandet i nuläget på för fullt att skriva och spela in ny musik för det kommande och efterlängtade debutalbumet. 

På den välrenommerade festivalen By:larm i Oslo 2013 beskrevs musiken så här:"Dreamy Swedish pop that inhabits the world of sound; a land of eternal summer populated by spry songs of late nights ahead. Think The Tough Alliance, Radio Dept and the dancey bits of Delorean.”

Agent Blå
"Agent blå är det bästa nya svenska bandet jag hört sen Makthaverskan tror jag. Eller kanske sen Westkust. JÄVLAR! Vilka popdängor! Jag ser en lysande karriär för dom, och har dom inte tagit över Europa och USA inom ett år eller två så blir jag väldigt förvånad. Den här typen av låtskrivande och attityd och coolness och ungdom och vilja hittar man inte ofta. I december släpper vi en helt lysande 7” singel, med två spår som kommer släppas digitalt i december respektive februari. Albumet kommer först hösten 2016, men jag kände att vi var tvungna att få ut något så snabbt som möjligt, det är för bra för att hålla inne på. Gillar du övrigt som släpps på Luxury så kommer du älska det här. Agent blå är allt jag älskar med popmusik". 
/Rasmus, Luxury


--------------------------------------------------

Debaser har infört garderobstvång vilket innebär att alla våra gäster måste hänga in sina ytterkläder samt väskor i vår bemannade garderob. Enda undantaget är mindre handväskor. Garderoben kostar 25 kronor för jacka och 25 kronor för väska.

Spelschema

23:00 Colleagues