http://debaser.se/kalender/16964/ Debaser Strand 2016-02-15 2016-02-15
Klubb
Slutsålt
ANDERSON .PAAK & THE FREE NATIONALS + Aki + Nanna.B
Mån 15 FebStrand, stora scenen

ANDERSON .PAAK & THE FREE NATIONALS + Aki + Nanna.B

Mån 15 Feb 18.30-01 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Evenemang på Facebook.
hip hop

ANDERSON .PAAK & THE FREE NATIONALS + Aki + Nanna.B

KONSERTSTART 19:00.

Live Nation presenterar:

Hiphopsensationen Anderson .Paak till Sverige för första gången! 

Det är inte ofta hiphopvärlden tas med storm men när det händer så blir det ofta något revolutionerande. Något som t.ex. en Kendrick Lamar kan intyga efter de senaste årens framgång. Är näste artist att starta en enpersonsrevolution Kalifornienbaserade Anderson .Paak? Många säger ja. Nu kan vi stolt meddela att .Paak gör sin första spelning i Sverige, 15 februari på Debaser Strand i Stockholm! 

Biljetter släpps måndag den 2 november kl. 10.00.

Att lovordas av Dr. Dre i början av sin karriär leder inte per automatik till framgång. Men det har ändå gått helt okej för rappare som Eminem, Kendrick Lamar, 50 Cent och The Game t.ex. Nästa rappare att jobba nära Dr. Dre är mycket mer än bara en rappare. Anderson .Paak rappar, producerar och sjunger – och verkar vara hela hiphopvärldens nya favorit.

På Dr. Dres hyllade soundtrack till filmen ”Straight Outta Compton” var Anderson .Paak med på hela 6 av 16 låtar, där han jobbade tillsammans med storheter som Ice Cube, Eminem, Kendrick Lamar och Jill Scott. På The Games senaste album, som av många ses som årets bästa hiphopalbum, gästar givetvis Anderson .Paak på två spår. Förutom att alla storheter vill ha med honom på sina projekt är han givetvis en soloartist i första hand.

I slutet av 2014 släppte han det kritikerrosade albumet ”Venice”, en unik hiphop och r&b-historia om den levande stadsdelen i Los Angeles.  För bara några veckor sedan släpptes ”The Anderson .Paak EP”, inför ”Malibu” den efterlängtade uppföljaren till ”Venice”, som kritiker och fans väntar spänt på!

Vi längtar efter skivan och att få se Anderson .Paak & The Free Nationals på Debaser Strand i Stockholm, den 15 februari. Besöket blir dessutom den första gången som .Paak står på en scen i Sverige. Missa inte detta!

--------------------------------------------------

Debaser har infört garderobstvång vilket innebär att alla våra gäster måste hänga in sina ytterkläder samt väskor i vår bemannade garderob. Enda undantaget är mindre handväskor. Garderoben kostar 25 kronor för jacka och 25 kronor för väska.

Konserter

Visa alla evenemang