http://debaser.se/kalender/17061/ Debaser Medis 2016-03-20 2016-03-20
Klubb
Datumet har passerat
MARIA MENA
Sön 20 MarMedis, stora scenen

MARIA MENA

Sön 20 Mar 18.30-01
Restaurangen öppnar kl 18.00
medis, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Evenemang på Facebook. Boka bord i restaurangen innan giget! Slipp köa!
pop

MARIA MENA

Live Nation presenterar:

Skandinavien är en bördig grogrund för artister som slår igenom internationellt. I Sverige är vi nästan vana vid det nu, men det sker även i grannlandet Norge. Norska Maria Mena har spelat runtom i världen och har hyllats av kritiker och musikfans tillika. I december släpps det nya albumet "Growing Pains" och den 20 mars kommer hon till Debaser Medis för en efterlängtad konsert!

Biljetter släpps på onsdag 4 november kl. 09.00.

Maria föddes in i en musikalisk och artistisk familj, vilket präglade henne redan från födsel. Hon och brodern Tony döptes efter karaktärer från "West Side Story" och musik har spelat en stor roll i Marias liv sedan dess.

Maria Mena är artisten som både musikaliskt och textmässigt alltid sätter sin ärlighet i centrum. Redan som 15-åring debuterade hon på musikscenen i Norge med singeln "My Lullaby", en låt som skildrade skilsmässan mellan hennes föräldrar, då Maria enbart var 9 år gammal. Maria Mena har sålt Guld och Platina flera gånger om i länder som Tyskland, Schweiz, Österrike, Holland, Belgien och hennes hemland Norge. Maria har gästat Peace & Love-festivalen i Borlänge två gånger och hon har gjort flera olika utsålda konserter runtom i Sverige.

Maria har även vunnit stora priser så som Griegprisen, Spellemannsprisen och varit nominerad till Eccho Award (tyska motsvarigheten till Grammisgalan). Utöver det har artister, kritiker och mediapersonligheter uttryckt sin kärlek för Marias vackra stämma och ärliga musik. Sam Smith uttryckte t.ex. för Q Magazine i somras att han var ett stort fan av den norska stjärnan!

Efter att ha sålt Platina och Guld flera gånger tidigare med sina älskade släpp så kommer äntligen det nya albumet "Growing Pains"! Den 6 november gör singeln "I don't wanna see you with her" sällskap på Spotify med andra hits som:"Just Hold Me", "All This Time", "Fuck You", "Homeless" och "Viktoria" som tillsammans har över 28 miljoner streams på tjänsten!

Vi ser fram emot att välkomna Maria Mena tillbaks till Sverige och Debaser Medis den 20 mars!

--------------------------------------------------

Debaser har infört garderobstvång vilket innebär att alla våra gäster måste hänga in sina ytterkläder samt väskor i vår bemannade garderob. Enda undantaget är mindre handväskor. Garderoben kostar 25 kronor för jacka och 25 kronor för väska.

Spelschema

20:00 Maria Mena (NO)

Konserter

Visa alla evenemang