http://debaser.se/kalender/17280/ Debaser Medis 2016-01-30 2016-01-30
Klubb
Datumet har passerat
Little Jinder + DJ Pjotr + DJ Mayka
Lör 30 JanMedis, stora scenen

Little Jinder + DJ Pjotr + DJ Mayka

Lör 30 Jan 19-03 medis, stora scenen 20 år
Evenemang på Facebook. Boka bord i restaurangen innan giget! Slipp köa!
pop

Little Jinder + DJ Pjotr + DJ Mayka

"Årets pop"-vinnaren från P3 Guld.

Little Jinder har det senaste året skördat stora framgångar och blivit en av de mest omtalade svenska artisterna under 2015. Hennes självbetitlade album från 2014 belönades med en Grammis för "Bästa Pop" och hon har hyllats som producent och låtskrivare. Little Jinder har under 2015 spelat på de största festivalerna i Sverige, bland annat på Bråvalla och Way Out West. 

Nu är Little Jinder tillbaka med nytt material och i november släpptes första smakprovet "Hångellåten" där hon gästas av Mauro Scocco. "Hångellåten" är skriven av Josefine Jinder tillsammans med Rebecca Scheja och Mauro Scocco. 

Den 15 januari släpper Little Jinder sitt andra album på svenska, "Allting Suger". Att framgångarna kommer fortsätta under 2016 råder det ingen tvekan om, då Little Jinder nyligen blev nominerad i kategorin "Årets pop" och "Årets artist" på P3 Guld.


--------------------------------------------------

Debaser har infört garderobstvång vilket innebär att alla våra gäster måste hänga in sina ytterkläder samt väskor i vår bemannade garderob. Enda undantaget är mindre handväskor. Garderoben kostar 25 kronor för jacka och 25 kronor för väska.

Spelschema

22:00 Little Jinder

Konserter

Visa alla evenemang