https://debaser.se/kalender/17393/ Debaser Strand 2016-05-07 2016-05-07
Klubb
Datumet har passerat
Aesthetic Perfection The Old School Show
2016-05-07Strand, stora scenen

Aesthetic Perfection The Old School Show

ebm electronic

Aesthetic Perfection The Old School Show

Aesthetic Perfections enda Stockholmsspelning i år!

PlusOne i samarbete med Darkroom, Heden Audio & Pluswelt presenterar: Aesthetic Perfection (US) + support: Stereo Juggernaut (UK), Telemark (SE) och Shiv-R (AUS)

Aesthetic Perfection (US)
Aesthetic Perfection är ett amerikanskt elektroniskt musikprojekt grundat av Daniel Graves 2000. Missa inte Aesthetic Perfections enda Stockholmspelning i år! Senast de var i Sverige var över ett år sedan, så detta är en exklusiv spelning!

Stereo Juggernaut (UK)
Stereo Juggernaut har landat från yttre rymden med ett högoktanigt sound från framtiden. De är ett Londonband som fascinerar sin publik med sin mörka och romantiska industri alt-rock & roll. Skitigt och graciöst, deras liveframträdande resulterar i en kväll med melankoli, med sångaren Ben Mains schizofrena sångstil.

Telemark (SE)
Telemark grundades i slutet av 2013, som ett soloprojekt, genom multiinstrumentalist och ljudtekniker Elliott Berlin (Aesthetic Perfection, Combichrist, Dubmood, D-Tox). Telemark satsar pÃ¥ att fÃ¥nga rösten och pulsen frÃ¥n hans verklighet. Telemark är en observation; sekvenser, syntetiserat, akustisk och elektrifierad. 

Shiv-R (AUS)
Ett slagkraftigt men ändå elegant, är Shiv-R är ett monstruöst förföriskt projekt från Australien. Bandet skapar en unik ljud- och visuell estetik.

DJs under kvällen är The Fixx (PlusOne) och Johnny Batcat (Darkroom).

Bar Brooklyn kommer samma kväll tas över av DJs från
Electronic Force, SAW och Synthetic.

Spelschema

20:00 Telemark
21:00 Stereo Juggernaut
22:00 Shiv-R
23:00 Aesthetic Perfection (US)