https://debaser.se/kalender/17574/ Debaser Medis 2016-03-19 2016-03-19
Klubb
Datumet har passerat
Joel Alme + Hessam
2016-03-19Medis, stora scenen

Joel Alme + Hessam

indie pop

Joel Alme + Hessam

Flyktligan - ”Det bästa svenska albumet på tio år”.

Joel Alme tillbaka med konserter i Göteborg och Stockholm! I april 2015 spelade han inför ett fullsatt Debaser Medis, nu är det dags igen! Knip din biljett i tid!

Albumet ”Flyktligan” blev en vändpunkt för Joel Alme och innebar ett tydligt före och efter i hans artistkarriär. En samling sånger vars personliga tilltal och uppriktiga berättelser ur Joels släkthistoria verkligen slog an en sträng i publikens hjärtan. Albumet hyllades av en enig kritikerkår med ord som ”Det bästa svenska albumet på tio år” och ”Ett vackrare album på svenska lär inte släppas i år”.

Samtidigt som singlarna ”Backa Tiden”, ”Innan Staden vaknar” och ”VÃ¥ran Sort” under hela förra Ã¥ret snurrade frekvent pÃ¥ radio turnerade Joel intensivt land och rike runt med en över 40 konserter lÃ¥ng turné. 

I höstas medverkade han i ett uppmärksammat avsnitt av SVTs succéprogram Jills Veranda. Joel har också nyligen synts i Skavlan i samma kanal. Ett år efter att Flyktligan släpptes upptäcker fortfarande fler och fler Joels musik. Ett lika välkommet som välförtjänt genombrott.

I vår är Joel Alme tillbaka med två väl valda spelningar, i Stockholm och på hemmaplan i Göteborg. 18/3 spelar han på Stora Teatern i Göteborg och 19/3 på Debaser Medis i Stockholm. På båda konserterna öppnar Joels skivbolagskamrat Hessam, en lovande debutant som är aktuell med singeln ”Lilla London”.

DJs: Razzia Records

Spelschema

22:00 Joel Alme
21:00 Hessam