http://debaser.se/kalender/17731/ Debaser Medis 2016-09-24 2016-09-24
Klubb
Datumet har passerat
BALKAN NIGHT! SÜPERSTAR ORKESTAR + THERESE LUNDGREN & AGNES GAGGE + MAJA GAJIC + DJ MASAYA
Lör 24 SepMedis, stora scenen

BALKAN NIGHT! SÜPERSTAR ORKESTAR + THERESE LUNDGREN & AGNES GAGGE + MAJA GAJIC + DJ MASAYA

Lör 24 Sep 19-03 medis, stora scenen 20 år
Boka bord i restaurangen! Få företräde i kön!

BALKAN NIGHT! SÜPERSTAR ORKESTAR + THERESE LUNDGREN & AGNES GAGGE + MAJA GAJIC + DJ MASAYA

Balkanbrass, trubaci, är liktydigt med energi, glädje, fest och dans och några av Sveriges främsta utövare av stilen är Süperstar Orkestar från Stockholm. Musiken är en  explosiv cocktail av öst och väst, rytm och kraft, som måste upplevas live.

I år är Süperstar Orkestar glödheta. I februari släppte de sitt fjärde album ”Trubaci” och under våren har vi kunnat följa dem på deras senaste turné till Serbien i SVT-serien ”Svenskarna i Guca”. Hösten blir hektisk med bl.a. konserter för drygt 3000 skolbarn i Falun.

Trubaci är dansmusik och för kvällen får Süperstar Orkestar sällskap av de professionella orientaliska dansöserna Therese Lundgren coh Agnes Gagge! 

Therese och Agnes har har vunnit flera nationella och internationella danstävlingar tillsammans med showgruppen Layali och är mycket anlitade på fester, shower, i TV och på bröllop.

Therese och Agnes är nog inte de enda som kommer att dansa denna kväll för på låtlistan finns många av de mest klassiska och önskade balkanlåtarna och Süperstar Orkestar har också lovat att presentera ett antal helt nya låtar komponerade speciellt för bandet av Håkan Säfvestad, garanterat svängiga.

Inte nog med det. Konserten gästas även av Maja Gajic, en av Stockholms bästa och mest populära balkansångerskor. Varning för allsång.

Var beredd på mycket dans, känslor och feststämning, precis som på Balkan!

Spelschema

21:00 Süperstar Orkestar

Konserter

Visa alla evenemang