http://debaser.se/kalender/18414/ Debaser Medis 2016-12-02 2016-12-02
Klubb
Datumet har passerat
Christian Kjellvander | ALGESTEN
Fre 2 DecMedis, stora scenen

Christian Kjellvander | ALGESTEN

Fre 2 Dec 19-03
Restaurangen öppnar kl 18.00
medis, stora scenen Åldersgräns 18 år vid förköp, 20 år i dörr.
Evenemang på Facebook. Boka bord i restaurangen innan giget! Slipp köa!

Christian Kjellvander | ALGESTEN

Djs Klubb Springfield

Christian Kjellvander återvänder med nytt album och åker på turné!

Ända sedan tiden i bandet Loosegoats och första soloalbumet har Christian Kjellvander alltid varit närvarande i svenskt musikliv. Hans unika förmåga att bara efter några sekunders sång kasta in oss i en mental bil längs en landsväg i själva hjärtat av USA, har gjort honom till vårt lands främsta leverantör av indie-americana. Där den sörmländska landsbygden möter de ändlösa amerikanska vägarna – där står Christian Kjellvander som en orubblig vägvisare i våra liv, med vackra melodier och eleganta texter som pekpinne.

Med album som I saw Her From Here/From Here I Saw Her, The Rough And Rynge och senaste The Pitcher (2013) i bagaget, står nu Christian Kjellvander åter redo att förgylla våra liv med ännu en samling låtar. Nya albumet A Village: Natural Light släpps 14 oktober (via Startracks) och är ett album om att leva, älska och dö – om att stanna kvar när det blåser och rida ut stormen. Albumet är inspelat i Christians hem, en gammal sörmländsk missionskyrka och har varvats med deltidsarbete på en kyrkogård – detta för att Christian sökte det verkligaste jobbet som fanns för att låta det blöda in i sångerna.

Nu släpps första singeln Midsummer (Red Dance) och i samband med detta kan vi också meddela att Christian Kjellvander åker på höstturné med fullt band i november (Per Nordmark – Trummor, Pelle Andersson – Keys, Rubén Engzell – Bas). Biljetter via respektive spelställe.


ALGESTEN
Algesten är Jakob Nyström sångaren i avsomnade Isolation Years.Kommer med sitt första debut Album, Algesten den 2 Dec. https://www.facebook.com/Algesten

Spelschema

23:00 Christian Kjellvander