http://debaser.se/kalender/18576/ Debaser Strand 2017-02-06 2017-02-06
Klubb
Datumet har passerat
Dagny | Julia Adams
Mån 6 FebStrand, bar brooklyn

Dagny | Julia Adams

Mån 6 Feb 18-01 strand, bar brooklyn 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Evenemang på Facebook.

Dagny | Julia Adams

Även om hon än så länge bara har hunnit släppa två singlar börjar Dagny allt mer kännas som Nordens nya popstjärna. Passa på att se henne på Bar Brooklyn då, för det här kan mycket väl vara en av de sista chanserna att få se henne på en intimare scen.

FKP Scorpio presenterar:

Med en debutsingel som premiärspelades av Zane Lowe på Beats 1 och omedelbart lyftes fram av bland andra The Line of Best Fit lade den Londonbaserade norskan Dagny grunden för något som kan bli precis hur stort som helst. Responsen på den suveräna popsingeln ”Backbeat” blev enorm och tidigare i somras följde Dagny upp framgångarna från 2015 genom att släppa Børns-samarbetet ”Fool’s Gold”. 

Nyligen uppträdde Dagny på både Way Out West och Øyafestivalen och nästa gång hon gör en festivalturné kommer hon nog att inta de större scenerna. För även om hon än så länge bara har hunnit släppa två singlar börjar Dagny allt mer kännas som Nordens nya popstjärna.

I väntan på hennes kommande EP gläds vi åt att Dagny kommer till Stockholm den 30 oktober. Passa på att se henne på Bar Brooklyn då, för det här kan mycket väl vara en av de sista chanserna att få se henne på en intimare scen.

Spelschema

20:00 Dagny (NO)

Konserter

Visa alla evenemang