http://debaser.se/kalender/18797/ Debaser Strand 2017-02-18 2017-02-18
Klubb
Datumet har passerat
Blossoms (UK) | Declan McKenna
Lör 18 FebStrand, stora scenen

Blossoms (UK) | Declan McKenna

Lör 18 Feb 19-03 strand, stora scenen 18 år på förköp. 20 år i dörren,

Blossoms (UK) | Declan McKenna

DJs Klubb Common People

2016 har verkligen varit det engelska indiebandet Blossoms år. Den självbetitlade debutskivan har toppat den brittiska albumlistan, de har fått strålande recensioner och gjort en slutsåld turné på hemmaplan samt spelat på snudd inpå alla de tunga festivalerna. Nu laddar Blossoms för 2017, då de bland annat återvänder till Stockholm. Den 18 februari kommer Blossoms till Debaser Strand.  

I somras gjorde Blossoms sin första Sverigespelning någonsin, då de gästade Bråvalla. Sedan dess har de gjort en klubbspelning på Kägelbanan i Stockholm samt agerat support åt Jake Bugg på hans konsert på Berns. Den 18 februari återvänder de hyllade britterna till Stockholm. Därmed får den svenska publiken ytterligare en chans att se bandet innan de i mars drar ut på deras största turné hittills i Storbritannien. 

Blossoms släppte debut-ep:n ”Bloom” 2014 och under 2015 blev de ett av de hetaste livebanden i England. Uppmärksamheten ledde till att de i början av 2016 hamnade på den prestigefyllda listan BBC’s Sound Of över band och artister att hålla ögonen på under året. Numera har alla koll på Blossoms - deras självbetitlade debutalbum fick strålande recensioner av en enig kritikerkår, de har toppat den brittiska försäljningslistan och singeln ”Blown Rose” har varit den mest spelade låten på BBC1. 

Blossoms är aktuella med en deluxeversion av debutalbumet, som innehåller tio ytterligare spår - bland annat livefavoriten ”Across The Moor”.

 “This year’s biggest guitar-pop shooting stars…looking like snake-hipped garage rockers from the wrong side of Scarysex Central… Blossoms leap from their chart-bound Trojan horse as modernist rock heroes” 4 av 5 - NME

Konserter

Visa alla evenemang