http://debaser.se/kalender/18824/ Debaser Strand 2017-03-06 2017-03-06
Klubb
Datumet har passerat
Gregory Alan Isakov | Leif Vollebekk
Mån 6 MarStrand, stora scenen

Gregory Alan Isakov | Leif Vollebekk

Mån 6 Mar 18.30-01 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Boka bord på Calecixo's innan giget - slipp köa!

Gregory Alan Isakov | Leif Vollebekk

Ett sångskapandet som andas både folk och indie, influenserat av storheter som Leonard Cohen och Bruce Springsteen

Gregory Alan Isakov är folksångaren som levt stora delar av sitt liv på resande fot. Ursprungligen från Sydafrika men uppvuxen i USA – där han började turnera landet runt redan som 16-åring. Musiken andas både folk och indie och med låtar som ”Big Black Car” och ”The Stable Song” har Isakov snabbt blivit en världsangelägenhet. 6 mars kommer han till Debaser Strand!

Född i Johannesburg, Sydafrika och nu med Colorado som hem, har Gregory Alan Isakov varit på resande fot i princip hela sitt liv. Isakovs låtar berättar mästerligt historier om mil efter mil på vägen, vackra landskap och jakten efter att känna sig som hemma någonstans.

Sångskapandet är unikt och djuplodande – med tydliga influenser av storheter som Leonard Cohen och Bruce Springsteen. Dessa texter har gjort att Isakov bland annat har beskrivits som ett ”lyrical genius” – stora ord, men ack så passande.

Om några dagar agerar Isakov support till Passenger i Filadelfiakyrkan i Stockholm – men i mars är det dags för två helt egna konserter på svensk mark. Vi längtar redan!

Support för kvällen är den kanadensiska singer-songwritern Leif Vollebekk som står bakom varma låtar som ”Off The Main Drag” och ”Elegy”.

Leif Vollebekk 19.30
Gregory Alan Isakov 20.30

Konserter

Visa alla evenemang