http://debaser.se/kalender/18914/ Debaser Strand 2017-03-02 2017-03-02
Klubb
Slutsålt
Trentemøller | TOM And His Computer
Tor 2 MarStrand, stora scenen

Trentemøller | TOM And His Computer

Tor 2 Mar 18:30-01 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Boka bord på Calecixo's innan giget - slipp köa!
indie pop electronic

Trentemøller | TOM And His Computer

Hans talang för hjärtskärande indie & electronica och exceptionella produktioner den Köpenhamnsbaserade Trentemøller till en av 2000-talets mest respekterade och beundrade artister.

Trentemøller är högaktuell med hyllade albumet ”Fixion” och åker i vår ut på Europa- och USA-turné med efterlängtade stopp i både Stockholm och Göteborg! Med fullt band ser vi Trentemøller på Debaser Strand 2 mars.  

Någonstans mellan indie och electronica hittar vi Köpenhamnbaserade musikern och producenten Anders Trentemøller, och hans talang för hjärtskärande melodier och exceptionella produktioner har gjort honom till en av 2000-talets mest respekterade och beundrade artister. 

I september släpptes Trentemøllers fjärde fullängdsalbum "Fixion", och nugör han sig redo att med fullt liveband turnera Europa och Nordamerika. Fixion Tour börjar 19 januari i Amsterdam och slutar i Washington den 26 mars. Det kommer att ta Anders och bandet till inte mindre än 48 städer i 19 länder. 

Trentemøller är känd för sina unika liveshower, både för det musikaliska och visuella, och hans kommande besök i Sverige kommer inte vara något undantag. Gör dig redo för en makalös konsert som kommer kittla både öron och ögon.

Konserter

Visa alla evenemang