http://debaser.se/kalender/18981/ Debaser Strand 2017-03-17 2017-03-17
Klubb
Datumet har passerat
Pale Honey | Delagoon
Fre 17 MarStrand, stora scenen

Pale Honey | Delagoon

Fre 17 Mar 20-03 strand, stora scenen 20 år

Pale Honey | Delagoon

DJs HYMN

Kritikerhyllade Pale Honey, aktuella med P3-listade singeln ”Real Thing” gör tre exklusiva spelningar i Lund, Stockholm och Göteborg under våren. - Även fast det är helt underbart att åka runt i Europa och spela på festivaler och utsålda klubbar så är det ändå en svårslagen känsla att få spela på hemmaplan. Nervositeten spritter i kroppen och vi är så jäkla taggade på Sverige i mars!, hälsar Pale Honey.

Pale Honey är den minimalistiska rockduon från Göteborg som består av Tuva Lodmark och Nelly Daltrey. För mindre än ett år sedan kom det kritikerrosade och P3-Guld nominerade debutalbumet ”Pale Honey”. Albumsläppet följdes upp av spelningar både i Sverige och utanför gränserna, bl.a. en utsåld Londonspelning på The Islington.Nyligen släpptes den helt nya, P3-listade singeln ”Real Thing”, vilken belönats med en sjukt snygg och spöklik video som Johan Stolpe regisserat.

I februari nästa år kommer ytterligare en singel och kort därefter gör Pale Honey tre exklusiva spelningar på hemmaplan. Bandets andra album släpps senare under 2017.

Spelschema

23:00 Pale Honey

Pale Honey består av Tuva Lodmark och Nelly Daltrey som fann varandra under tidiga tonår på högstadiet. Något klickade. Det hände ofta att de försvann från lektionerna för att smyga in i skolans musiksal och spela musik istället. Tillsammans har de utvecklat en egen ljudvärld, som nu tar sig i uttryck genom Pale Honey. Musiken är skönt tillbakalutad, men samtidigt finns en klar och tydlig intensitet.

Konserter

Visa alla evenemang