http://debaser.se/kalender/19007/ Debaser Strand 2017-01-28 2017-01-28
Klubb
Datumet har passerat
FRED PERRY SUBCULTURE LIVE | SUDAKISTAN | THE SUN DAYS | KLUBB COMMON PEOPLE/POPMANI
Lör 28 JanStrand, stora scenen

FRED PERRY SUBCULTURE LIVE | SUDAKISTAN | THE SUN DAYS | KLUBB COMMON PEOPLE/POPMANI

Lör 28 Jan 20-03 strand, stora scenen 20 år

FRED PERRY SUBCULTURE LIVE | SUDAKISTAN | THE SUN DAYS | KLUBB COMMON PEOPLE/POPMANI

Fred Perry - SubCulture Live presenterar i samarbete med Klubb Common People & Popmani. En mäktig helkväll med live, DJs och skanking.

DJs Fred Perry Crew, Klubb Common People & Popmani:
Tom Hedlund, Tailor Bob, Erik Magnusson, Daniela Lillhannus, Ola Göthberg, Johan Lothsson & Elin Strömberg.

SUDAKISTAN
Med ett rykte som ett av Sveriges främsta liveband för sina kaotiska liveshower och unika sound – en mix av genrer som bäst kan beskrivas som intelligent partyrock eller latino-rytmer tillsammans med garagerock, som förs samman av psykedeliska gitarrer och flerspråkig sång – har Sudakistan hyllats internationellt som ett av de mest spännande nya rockakterna från Norden på väldigt länge. Deras fantastiska debutalbum Caballo Negro släpptes förra året till lysande recensioner från bla Sonic, DN, Aftonbladet, The Line of Best Fit, Uncut och KEXP och under våren och sommaren turnerade Sudakistan runtom i Europa med spelningar på bla Roskilde och The Great Escape i Storbritannien. 

Sedan dess har det varit tyst från Sudakistan medan de jobbat på sitt kommande andra album, men nu är de tillbaka med sitt första gig på över 6 månader på Debaser Strand i Stockholm den 28 januari. Sveriges bästa liveband är äntligen tillbaka.

THE SUN DAYS
The Sun Days glimrande gitarrindiepop träffade rakt i hjärtat på den känsliga indiebloggosfären i våras med singeln ”Don’t Need To Be Them”, vilken fick Stereogum att kalla dem ”one of the best new bands in the world” och Pitchfork hyllade den som ”Best New Track”. Skimrande janglepop som ekar av en tid då indiepop, new wave och post-punk var blodigt allvar, eufori, tillflykt och alternativ. 

The Sun Days följer en djup tradition av enastående indieband från Göteborg på liv och död, fullsprängda av oemotståndliga melodier och med en sångerska vars kristallklara röst är rent klassiskt popguld och bandets hemliga vapen.

Bandets fullängdsdebut ”Album” är sensationell och en av de starkaste plattor som gjorts i landet på senare år vilket gjort att gänget redan nått större framgångar utomlands än på hemmaplan. 

Amerikanska radiostationen KEXP har nominerat ”Album” till årets bästa skiva. Konsertguiden Oh My Rockness har utsett ”Busy People” till en av årets 20 bästa låtar. När svenska Café valde årets bästa låtar fanns ”Don’t Need To Be Them” på listan. 

Konserter

Visa alla evenemang