http://debaser.se/kalender/19017/ Debaser Strand 2017-02-11 2017-02-11
Klubb
Datumet har passerat
Ellen Sundberg | Adna
Lör 11 FebStrand, stora scenen

Ellen Sundberg | Adna

Lör 11 Feb 20-03 strand, stora scenen 20 år

Ellen Sundberg | Adna

DJs HHF

Ellen Sundberg
På bara två år har 23-åriga Ellen Sundberg skaffat sig en både tacksam men också utmanande position i svenskt musikliv. Allt oftare blir Ellen nämnd som kandidat att bli en av vår tids stora kvinnliga rockartister. Två hyllade skivor och ett flitigt turnerande har utvecklat denna unga jämtländska urtalang och ingen som följt hennes karriär har kunnat undgå att se hennes branta utvecklingskurva uppåt.

Musiken och Ellens uttryck är unikt, men det finns en attityd som ofta närmar sig starka kvinnliga originalartister som Patti Smith och PJ Harvey. Det är en potentiellt explosiv blandning och med nya albumet "Cigarette Secrets" ger Ellen ett tydligt besked att hon kommer bli väldigt svår att stoppa. 

Adna
Efter att hon släppt sitt andra album ‘Run Lucifer’ åkte Adna på sin första större Europa-turné och samlade på sig erfarenheter och inspiration. Hon bor fortfarande i Berlin där hon spenderat stora delar av 2016 hittills med att skriva och spela in hennes tredje fullängdare ‘Closure’. Albumet har planerad release mars 2017. Adna har tidigare släppt två fullängdsalbum och har fått över 20 miljoner spelningar på Spotify bara de senaste två åren. Den melankoliska, lo-fi singer-songwritern har fått sina verk jämförda med Bon Iver och Daughter.

Adna slppte nyligen en video och en EP med titeln SMOKE, som visar upp den känsla hon vill förmedla och det hon själv känner för sin nya scénshow och liveupplevelse

Konserter

Visa alla evenemang